Mohedatoffeln, Schoenen

146 zoekresultaten

Mohedatoffeln – terug van weggeweest

Moheda schoenen waren tot voor kort bij velen nog onbekend. Maar een aantal jaar geleden werden deze schoenen nieuw leven ingeblazen door de grote modehuizen met de retro-trend, tijdens de jaarlijkse catwalks in Parijs en andere grote steden.Deze trend heeft ervoor gezorgd dat deze comfortabele schoenen weer helemaal in the picture zijn en nu weer prominent in vele kledingkasten ter wereld een mooi plaatsje hebben gekregen.

Moheda – met de groeten uit Zweden

De schoenen van het merk Moheda worden al door 5 generaties van de familie Johannesson op dezelfde locatie in Zweden gemaakt. Het merk is vernoemd naar de plaats in Zweden waar de eerste fabriek nog steeds terug te vinden is, in de pittoreske provincie Småland. Deze fabriek moest zelfs vergroot worden in 1986 vanwege de grote vraag naar deze klompen en sandalen.

Een Zweed leert lopen op een klomp en de rest van zijn of haar leven staat er altijd een paar klompen bij de voordeur. De ouderwetse klomp van vroeger heeft gelukkig een make-over gehad en vandaag de dag loop je net zo comfortabel op Moheda’s als een paar slippers. En omdat de retro trend nog steeds actueel is kan je overal terecht voor deze hippe schoenen.

Moheda – unieke stijl en lekker licht

Deze comfortabele schoenen van Moheda kan je misschien vergelijken met een klomp, maar dan doe je ze eigenlijk geen eer aan. Er is veel gewijzigd aan de klomp zoals wij die van vroeger kennen. Het is nu een heerlijk lichte schoen aan je voeten die in stijl met de tijd is meegegaan.

Moheda’s met een hak zijn de ideale zomerschoenen voor onder een spijkerbroek of lange jurk. Je kan kiezen uit zoveel modellen, kleuren en patronen dat ze met je hele zomerse garderobe zijn te matchen. De schoen heeft een rubberen zool aan de buitenkant zodat je perfecte grip hebt op de weg en bij alle weersomstandigheden.Het onderhoud van deze schoenen is net zo prettig als het comfort. Gewoon afnemen met een vochtige doek en aan de lucht laten drogen. Het hout kan je met een beetje schuurpapier behandelen om eventuele krasjes te verwijderen.

Moheda - online bij Footway -

In het ruime assortiment van Footway hebben wij alle modieuze klompen en sandalen van Moheda in huis gehaald zodat je tussen al dat moois heerlijk eenvoudig kan winkelen vanuit je luie stoel. Wij zorgen ervoor dat je je nieuwe schoenen snel in huis hebt met onze snelle bezorging.

Posts about Mohedatoffeln
M
Marie-José -
Anonymous -
Show more posts
Betty
KORTING
Klara
KORTING
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 3

146 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK