Monitor Schoenen Online

1 zoekresultaten

Monitor – Veilig en comfortabel de dag door

Als je jouw voeten dagelijks bootsteld aan gevaar op je werk, dan weet je dat een goed paar schoenen nodig hebt om je voeten te beschermen en ze de optimale steun te bieden. Monitor is een Zweeds merk dat veilig en zeer duurzame werkschoenen maakt die je voeten de juiste bescherming zullen bieden. We hebben verschillende modellen in ons assortiment om uit te kiezen, van mooie sneakers tot gave sandalen en stevige sneeuwboots. Bekijk het assortiment eens en kies een paar schoenen dat geschikt is om op jouw werkplaats te dragen.

Monitor - Zweedse kwaliteit

Monitor is een Zweeds merk dat deel uit maakt van Båstads Gruppen. Båstads Gruppen maakt en verkoopt al vele jaren werkschoenen. Tegenwoordig zijn ze een van de meest toonaangevende namen in de bransch. De schoenen staan bekend om hun duurzaamheid en bescherming en hebben vele testen doorstaan. Ze zijn perfect voor veel verschillende werkplaatsen en zijn ook nog eens super comfortabel om te dragen. Je kunt je vast wel voorstellen waarom ze zo populair geworden zijn.

Monitor-schoenen - De perfecte bescherming voor je voeten

Je kunt hier bij ons verschillende modellen Monitor-schoenen vinden. De meesten van de modellen hebben een stalen neus of een andere soort bescherming voor de voeten. Ze worden gemaakt van verschillende soorten materialen en in verschillende modellen. De schoenen van Monitor hebben dankzij hun duurzaamheid niet veel onderhoud nodig en zijn dus perfect voor elke dag naar je werk te dragen. Kies er ook voor om je voeten te beschermen en ze het comfort te bieden dat ze verdienen met een paar schoenen van Monitor.

Monitor-schoenen online bij Footway

Als je zwaar werk doet of werk waarbij je voeten blootgesteld worden aan verschillende soorten risico's, dan heb je een paar schoenen nodig dat je niet alleen comfort biedt, maar ook ervoor zorgt dat je voeten beschermd worden. De meeste modellen van het merk Monitor hebben een stalen neus of een andere soort bescherming en zijn ook nog eens fijn om te dragen en dus absoluut een merk om te overwegen wanneer je op zoek bent naar een nieuw paar duurzame schoenen voor naar je werk. Koop je nieuwe werkschoenen hier online bij Footway. Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Groetjes van Footway.

Z9
KORTING
Pagina 1 van 1

1 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK