Moon Boot Schoenen Online

28 zoekresultaten

Weersta de kou met MOON BOOT schoenen

Moon Boot is een merknaam van Tecnica, het Italiaanse bedrijf in outdoor mode en outdoor schoenen, dat in 1971 de eerste moon boot op de markt bracht. Onder de naam Moon Boot zijn deze originals nog altijd te koop. De echte Moon Boot moonboots zijn voorzien van een nylon bovenkant met gekruiste veters die voor een mooie pasvorm zorgen. Wie kent ze nou niet de Moon Boot schoenen. In elke winter zie je wel een variant voorbij komen. Met de koude winterdagen voor de deur, wilt niemand koude voeten. De Moon Boot zijn heerlijk warm in de ijskoude dagen en een waar genot voor aan je voeten.

MOON BOOT schoenen weerstaat niet alleen de kou

Om je Moon Boot schoenen zo lang mogelijk met die vreselijke kouden dagen aan te kunnen moet je ze toch zo nu en dan wat onderhouden. Om zo niet alleen de kou maar ook andere weersinvloeden zo goed mogelijk te kunnen weerstaan. Het is belangrijk wanneer je ze gedragen hebt je ze laat drogen in een droge en het liefst in een donkere ruimte. Vlekken kan je natuurlijk afnemen met een vochtige en schone doek. Maar het belangrijkste is dat ze goed drogen! Wanneer ze goed droog zijn kan je ze altijd bij tijd en wijle behandelen met een waterafstotende spray welke geschikt is voor de Moon Boot.

Warme voeten zijn een gegeven met MOON BOOT schoenen

Natuurlijk heb je bij een moonboot ook een goede grip nodig. Hiervoor zorgt bij de moonboot een speciaal ontworpen rubberen zool voor een maximale grip op sneeuw en ijs. Dankzij de speciale binnenvoering blijven in Moon Boots je voeten heerlijk warm bij temperaturen tot wel 30 graden onder nul. Wat heerlijk, warme voeten op een koude dag! Verder zijn de echte Moon Boots heerlijk licht om te dragen. Dat maakt ze niet alleen geschikt voor wintersport, maar ook voor onder anderen de Nederlandse winters.

Voorkom ijstenen en bestel je MOON BOOT schoenen online bij Footway

Brrr... koude voeten in schoenen. Wie heeft dat nou niet gehad? Niets is lekkerder met de koude dagen om heerlijk warme voeten te hebben. Gelukkig kan dat met de Moon Boot schoenen. Ideaal voor op wintersport maar ook voor winters in eigen land. En het mooie is, je kan de Moon Boot schoenen gewoon eenvoudig bestellen bij Footway. Door ons grote assortiment is de keuze reuze en zijn ze lekker snel bij je thuis!

EEN PAAR OVER
Nylon Black
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 1

28 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK