Mustang Schoenen Online

146 zoekresultaten

MUSTANG schoenen om mee thuis te komen

Mustang Jeans is al in 1932 opgericht, waarbij de cowboys en pioniers de inspiratie vormden voor de eerste collecties Mustang jeans, schoenen en laarzen. En zoals misschien veel mensen denken, is Mustang geen Amerikaans maar een Duits bedrijf. Mustang is inmiddels een groot bekend merk met onder ander jeans, maar ook met stoere schoenen voor hem en haar.

verzorg je MUSTANG schoenen voor een goede zit

Impregneer nieuwe schoenen altijd voor gebruik om ze te beschermen tegen vocht en vuil. Gebruik regelmatig een spray die beschermt tegen vuil, vocht, verkleuring en uitdroging. Stelregel is 7 x dragen en 1 x sprayen. Draag bij voorkeur niet elke dag dezelfde schoenen, dit geeft uw schoenen kans om te “ademen”. Natte schoenen niet direct bij de verwarming zetten. Als de schoenen namelijk te snel drogen dan kan het leer breken. Reinig schoenen niet in de wasmachine, dit veroorzaakt kleuruitloop en kan de lijm oplossen. Voorkom een kapotte rits door altijd met beleid te ritsen. Stroefheid kan worden voorkomen door deze in te spuiten met een speciale onderhoudsspray.

MUSTANG schoenen kan voor het hele gezin

Mustang is een merknaam die doet denken aan stoere cowboys. Mustang schoenen worden nog steeds met een western lifestyle in verband gebracht, maar het merk richt zich tegenwoordig op een veel bredere doelgroep. Inmiddels gaat het aanbod van Mustang schoenen veel verder dan alleen de schoenen in de bekende western stijl. In de zomer zijn er lichte luchtige schoenen, met een vrolijk en kleurrijk design. Voor de winter heeft Mustang veel stoere schoenen en laarzen. Vaak authentiek, soms klassiek, maar vaak ook modern. Mustang schoenen zijn er voor heren, dames en kinderen. Mustang maakt onder anderen laarzen, sneakers, ballerina's, pumps, sandalen, slippers en instapschoenen. Voor het gehele gezin zijn er geschikte schoenen te vinden in de Mustang collectie.

MUSTANG schoenen online bij Footway

Shop makkelijk online bij Footway voor de allround Mustang schoenen. Footway heeft een uitgebreid assortiment met veel verschillende soorten merk schoenen en allemaal op voorraad. Bij Footway zijn er schoenen te vinden voor ieder wat wils en elke gelegenheid en dat allemaal voor een lage prijs. Mocht je opzoek zijn naar een bepaald model en hier niet uitkomen, schroom dan niet om ons te contacten zodat wij je een zo goed mogelijk advies op maat kunnen geven. Door de snelle levering heb je snel je gewilde schoenen binnen in huis.

Posts about Mustang
H
Hans Kanon -
Show more posts
4116501 Graphit
EEN PAAR OVER
1307801 307 Cognac
EEN PAAR OVER
1146302 Darkblue
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
1307801 820 Navy
EEN PAAR OVER
1272301 White
EEN PAAR OVER
1146507 Silber
EEN PAAR OVER
1066805 9 Black
EEN PAAR OVER
1267301 Navy
EEN PAAR OVER
4095312 Stone
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
1313301 5 Rot
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 3

146 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK