New Balance, Schoenen

206 zoekresultaten

New Balance – focus op de voeten

De sportschoenen van het Amerikaanse merk New Balance zijn wereldwijd zichtbaar in alle takken van sport. Met de focus op gezonde voeten en activiteit, is dit merk erin geslaagd om geliefd te worden onder een grote groep atleten.Ondanks dat vele grote sportmerken ervoor gekozen hebben om hun productie naar het buitenland te verplaatsen, hebben ze bij New Balance ervoor gekozen om een groot gedeelte van de productie in eigen land te behouden. Dit zorgde niet alleen voor behoud van werkgelegenheid in de fabrieken in Massachusetts en Maine maar op deze manier levert het bedrijf ook een bijdrage aan het milieu door transport te beperken.

New Balance – vogelbalans als basis

New Balance is in 1906 opgericht in Boston Massachusetts door de Engelsman William J. Riley.William Riley had thuis kippen en de naam New Balance is afgeleid van de manier hoe een kip zijn poten op de grond zet. De drie tenen van een kip geven namelijk de perfecte balans aan de voet en met dit concept begon William Riley aan de ontwikkeling van wat wij nu kennen als de New Balance sportschoen.Van ontwerp tot productie houdt New Balance nauwlettend de gevolgen voor mens en milieu in de gaten. Op dit moment wordt er gewerkt aan een concept om de volledige productie van schoenen afvalvrij te maken en eventuele restproducten te recyclen op locatie.

Als sporter kan je dus je steentje bijdragen door op een paar New Balance schoenen lekker actief bezig te zijn. Deze sportschoenen bieden ultiem comfort en perfecte balans voor allerlei activiteiten en wij zijn er zeker van dat je het perfecte paar schoenen zult vinden in de collectie van Footway.

New Balance – sportief en stijlvol naar buiten

Bij Footway kan je alle mogelijk modellen en kleuren sportschoenen vinden van New Balance. Dus zoek je schoenen om te gaan hardlopen of voor naar de sportschool, wij hebben meer dan 100 modellen in huis gehaald zodat je voeten goed ondersteund en stijlvol gekleed kunnen gaan. Alle mogelijke modellen voor actieve dames, heren en kinderen zijn bij ons verkrijgbaar.

New Balance – snel in huis bij Footway

Wees er wel snel bij want de schoenen van New Balance vinden gretige aftrek onder onze sportieve klanten. Gelukkig zorgen wij altijd voor een goed gevulde voorraad schoenen dus kijk rustig rond in het ruime aanbod. Winkelen bij Footway is eenvoudig en we zorgen ervoor dat je nieuwe sportschoenen snel bij je afgeleverd worden.

Posts about New Balance
Marije -
Show more posts
515 Black
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
996 Beige
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
U220cg Green
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 4

206 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK