Nike Schoenen Online

685 zoekresultaten

Nike - een gigant in de sport en populaire cultuur

Nike heeft een deel van haar grootheid te danken aan een mengeling aan modellen die altijd het mooiste design combineren met baanbrekende technieken voor zowel schoenen als sportkleding. Met wereldberoemde modellen als AirJordan en AirMax heeft Nike een gigantische indruk in de geschiedenis achtergelaten, zowel op het gebied van sport als cultuur. Sportsterren en artiesten over de hele wereld hebben de modellen van Nike gedragen en doen dit nog steeds. Nike is simpelweg iets dat grote namen als Lebron James, Tupac, Jennifer Lawrence en Zlatan gemeen hebben.

Het verhaal van Nike

Het begon in 1964 onder de naam Blue Ribbon Sports. In 1971 werd het bedrijf genoemd naar de Griekse godin Nike en na enorme succes van hun hardloopschoenen, basketbalschoenen en in de street cultuur, is Nike vandaag de dag een trendsetter en sportmerk. Bekende modellen zoals Nike Air en Air Jordan hebben het merk de weg gewezen en tegenwoordig worden deze klassieke modellen vergezeld door nieuwe toppers zoals Nike LunderGlide, Nike Free en Nike AirZoom. Wij denken dat het vermogen om altijd aan te voelen wat de mensen willen, hetgeen is dat Nike zo groot en geliefd heeft gemaakt. Of het nou ging om luchtbellen in de zool of barefoot schoenen om hard te lopen.

Revolutionaire techniek en retrosneakers

Er is een paar Nike schoenen voor iedereen, of je nou sport of niet. Met een gigantisch aanbod van schoenen voor zowel dagelijks gebruik als om te trainen, kan Nike in principe schoenen aanbieden voor alle gelegenheden. Klassieke modellen zoals AirMax en AirForce waren aan het einde van de jaren '80 en het begin van de jaren '90 de meest technologisch vooruitstrevende hardloopschoenen die je zou kunnen hebben. Tegenwoordig zijn het cultschoenen, die niet alleen gezien worden bij sneaker liefhebbers, maar ook bij gewone mannen en vrouwen. Met nieuwe technieken voor hardloopschoenen, zoals LunarLon en Flygnit, heeft Nike opnieuw een revolutionerende techniek voor hardloopschoenen, en we zijn er zeker van dat dit niet het einde van het Nike verhaal is.

Nike online bij Footway

Natuurlijk kun je Nike in het ruime assortiment van Footway vinden. Met meer dan 400 modellen in ons assortiment, kun je zowel dames, heren als kinderschoenen vinden. Bestel je nieuwe Nike favorieten bij Footway en je zult je bestelling snel in huis hebben. Winkelen was nog nooit zo makkelijk!

Posts about Nike
N
Nala -
L
Lidia -
Show more posts
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 12

685 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK