Novita Schoenen Online

41 zoekresultaten

Novita – Italiaanse kwaliteit

Novita is zonder twijfel een populair merk dat staat voor elegantie, stijl en kwaliteit. Novita’s schoenen worden gemaakt van stevig leer met prachtige details. Wanneer je op zoek bent naar een paar boots, hakkenschoenen, zeilschoenen of laarzen in een tijdloze stijl, dan vind je ze bij Novita. Met een ongelofelijk vermogen om trendy en tegelijkertijd klassieke schoenmodellen te creëren, is het Novita gelukt om geliefd te worden bij zowel dames als heren. Het merk, dat onderdeel is van het grote bedrijf Scorett, werd al in 1988 opgericht en heeft sindsdien talloze collecties met prachtige schoenen gelanceerd.

Degelijke materialen met een fantastisch design

Kenmerkend voor schoenen van Novita is dat alle modellen gemaakt zijn van echt Italiaans leer. De Italianen staan sinds jaar en dag bekend om hun designkennis, vooral wanneer het gaat om leren schoenen, en Novita is hierop geen uitzondering. Elk paar schoenen van Novita is uniek, de structuur van het leer is altijd verschillend en zorgt voor een mooi karakter. Met de tijd worden je nieuwe schoenen ouder, en ook mooier. De pasvorm en materiaaleigenschappen zijn altijd van de bovenste plank, ongeacht of je voor hakkenschoenen of ballerina’s gaat.

Stijlvol, mooi en klassiek

Soms is het fijn om een paar stijlvolle en klassieke schoenen te bestellen die gewoon overal bij passen. Deze vind je bij ons. Wij hebben een gevarieerd assortiment aan mooie Novita schoenen. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en stijlen, met mooie details. Behalve glad leer is Novita erg goed in het maken van mooie schoenen van suède – kijk maar eens naar hun prachtige zeilschoenen bijvoorbeeld. Een groot voordeel van Novita-schoenen is dat ze overal bij passen – ongeacht gelegenheid. Match je schoenen met een nette broek en een wit overhemd, of met een spijkerbroek en een casual t-shirt.

Novita bij Footway

Bestel je nieuwe Novita-schoenen snel en makkelijk online bij Footway. Winkelen via internet is handig en veilig en bovendien geven we altijd gratis verzending bij iedere bestelling. Zitten de schoenen niet lekker? Staan ze niet? Geen probleem! Je kunt je schoenen gemakkelijk terugsturen. Heb je vragen over je nieuwe Novita’s? Misschien wil je iets weten over de maat of hoe goed de zool dempt? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij helpen je gegarandeerd. Je kunt ons bereiken via telefoon en e-mail, maar je kunt ook altijd een kijkje nemen bij onze veel gestelde vragen. Welkom bij Footway – een wereld vol schoenen!  

Parma Green
KORTING
Noemi Black
KORTING
Livia Black
KORTING
Andria Black
KORTING
Rom Black
EEN PAAR OVER
Parma Kahki Kahki
EEN PAAR OVER
Noce Black
KORTING
Parma Black
KORTING
Parma Navy
KORTING
Rom Black
KORTING
Pagina 1 van 1

41 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK