Ocra Schoenen Online

0 zoekresultaten

Ocra-schoenen - Milieuvriendelijk en Comfortabel

Een paar goede en comfortabele schoenen voor je kinderen mag niet ontbreken in de schoenencollectie van je kinderen. Het merk Ocra maakt mooie en milieuvriendelijke kinderenschoenen voor zowel jongens als meisjes en er zijn verschillende modellen om uit te kiezen. Met een paar schoenen van Ocra draag je bij aan het comfort van de voeten van je kinderen, maar ook aan het milieu!

Icra - Kinderschoenen die lang meegaan

Ocra is een merk dat afkomstig is uit Italië, hét schoenenland. Ook de schoenen van Ocra worden geproduceerd in Italië. En dat betekent natuurlijk dat je erop kunt rekenen dat de schoenen van de beste kwaliteit worden gemaakt en van de beste materialen. Ocra maakt schoenen en denkt daarbij veel aan het milieu. Hun motto is dan ook "back to nature" en ze willen graag dat hun schoenen gemaakt worden zonder daarbij het milieu op wat voor een manier dan ook te beïnvloeden. En daar kun jij een steentje aan bijdragen door te kiezen voor een paar mooie schoenen van dit geweldige merk.

Ocra-schoenen - Alleen de beste materialen

De schoenen van Ocra zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, van luchtige lage schoenen voor de lente en zomer tot stevige boots en laarzen voor de herfst en de winter. Het maakt dus niets uit naar wat voor een soort schoenen je op zoek bent of voor welke gelegenheid dan ook, je kunt het vinden in het assortiment van Ocra. De schoenen zijn gemaakt van verschillende materialen, zoals leer. Leer is een materiaal dat af en toe verzorging nodig heeft, zodat je nieuwe schoenen langer mooi blijven. Impregneer je schoenen om ze te beschermen tegen vocht en vuil en smeer het leer af en toe in. Dan heb je langer plezier van de schoenen en kunnen ze zelfs nog gedragen worden door jongere broertjes of zusjes. Op die manier draag je nog meer bij aan een beter milieu!

Ocra-schoenen online bij Footway

Bij Footway kun je veel verschillende merken en veel mooie modellen schoenen vinden. We hebben schoenen voor elke smaak en stijl en voor zowel mannen, vrouwen als kinderen in ons assortiment. Hier bij ons kun je onder andere mooie schoenen van het merk Ocra vinden. Kies voor een mooi paar kinderschoenen van Ocra voor welk seizoen dan ook. Bestellen bij ons is makkelijk en snel. Je haalt je nieuwe schoenen al met een paar keer klikken in huis. Je hoeft bij ons geen rekening te houden met bepaalde openingstijden en kunt gewoon winkelen wanneer het jou uitkomt. Als je verder nog vragen hebt of hulp nodig hebt bij het vinden van een paar schoenen, dan horen we het graag van je. Neem contact op met onze klantenservice per telefoon of via e-mail. Welkom bij Footway.

Pagina 1 van 1

0 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies.×