Old Soles Schoenen Online

0 zoekresultaten

Old Soles - Schoenen voor de allerkleinsten

Ben je op zoek naar een paar schoenen voor je kinderen? Old Soles heeft schoenen voor de allerkleinsten. Voor kinderen die net zijn begonnen met lopen tot schoenen voor kinderen die al ietsje ouder zijn. Bekijk het assortiment maar eens. We hopen dat je een paar kunt vinden dat je leuk vindt. Laat je kinderen er net zo stijlvol uitzien als jezelf met een paar mooie schoenen van Old Soles. Je kunt het merk hier bij Footway vinden.

Old Soles - Van schetsen naar werkelijkheid

Old Soles werd opgericht in januari 2008 door Vicky Lever. Vicky ontdekte dat er geen mooie schoenen te krijgen waren voor kinderen die net waren begonnen met lopen en dat was de reden voor de oprichting van het merk. Ze pakte pen en papier en begon met het maken van schetsen. Old Soles was geboren. Tegenwoordig is het merk bekend en heeft zich over grote delen van de wereld verspreid. Met schoenen van Old Soles kun je erop rekenen dat je kinderen er stijlvol uitzien en kunnen genieten van een heerlijk comfort.

Old Soles-schoenen - Modellen voor alle jaargetijden

De schoenen van Old Soles zijn speciaal ontworpen voor kleine kinderen. Dat betekent dat ze gemaakt zijn van goed en duurzaam materiaal. De schoenen zijn gemaakt van 100% leer van de beste en zachtste kwaliteit om het beste comfort te kunnen garanderen. Als je het leer goed onderhoudt, dan blijven de schoenen langer mooi en heb je er ook langer plezier van. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar en voor de wat oudere kinderen die al kunnen lopen, zijn er verschillende schoenen te verkrijgen met een stevige rubberen zool voor een goede grip. Kies uit luchtige schoenen voor warmere lente- en zomerdagen of warme schoenen voor als het buiten weer wat kouder is.

Old Soles schoenen online bij Footway

Bij Footway hebben we schoenen voor heren, dames en kinderen. Je kunt hier verschillende merken en modellen schoenen vinden, waaronder Old Soles. Gun je kinderen alleen het allerbeste comfort en kies een mooi model uit het assortiment. Zoek je een bepaalde kleur of model, maak dan gebruik van de filter-opties op onze site, of neem contact op met de vriendelijke klantenservice van Footway. We vinden het leuk om van je te horen! Als je eenmaal een paar schoenen hebt gevonden dat je mooi vindt, dan zorgen wij ervoor dat je er niet lang op hoeft te wachten. Als je bij Footway bestelt, dan heb je je nieuwe schoenen altijd snel in huis.

Pagina 1 van 1

0 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies.×