Oscar Jacobson Schoenen Online

12 zoekresultaten

OSCAR JACOBSEN schoenen zijn een aanvulling voor de garderobe van elke man

In 1903 richtten Jacobsen en Söderberg in Zweden hun bedrijf op. Het bedrijf richtte zich op productie en verkoop van werkbroeken, overalls en basic shirt. Gemaakt van katoen en wollen stoffen. Nadat Söderberg met pensioen ging stonden de broers Jacobsen aan het roer van het bedrijf. In 1908 kwamen zij dan ook met het idee om ready to wear kleding te produceren. Dit was een schot in de roos. In de loop der jaren verbeterde de kwaliteit van het merk en dit is dan ook terug te zien in de mooie klassieke schoenen van zeer goede kwaliteit, waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste materialen.

Houdt je OSCAR JACOBSEN schoenen mooi

Om de hoge kwaliteit te strelen en de schoenen in hun waarde te laten, is het belangrijk dat je het leer de behandeling geeft dat het verdient. Bij vuil welke afkomstig zijn van bijvoorbeeld milieu invloeden, kun je met een vochtige schone doek dit verwijderen. Nadat je de schoenen hebt laten drogen aan de lucht en dus niet aan een warmtebron, dien je het leer in de smeren met een daarvoor bestemd leervet. Zo hou je je leer lekker soepel en zacht en voorkom je dat dit gaat scheuren door bijvoorbeeld uitdroging.

OSCAR JACOBSEN schoenen, stijlvol voor elke man

Oscar Jacobsen produceert hoge kwaliteit schoenen voor de stijlbewuste man. De schoenen worden geproduceerd in een kleine familie studio in Italië. Doordat de schoenen met de hand worden genaaid zijn deze uniek en van echte kwaliteit. Door de verschillende modellen, zoals degene met een stijlvolle gesp over de schoenen geven de schoenen een extra klassieke dimensie, waardoor de schoenen extra elegant zijn en uiterst geschikt voor een feestelijke gelegenheid. De klassieke veterschoen is niet alleen zeer geschikt voor formele gelegenheden, wat geweldig staat onder een pantalon. Maar deze schoenen zijn ook geschikt voor de informele gelegenheden en staan dus onweerstaanbaar onder bijvoorbeeld een mooie jeans.

OSCAR JACOBSEN schoenen bestel je online bij Footway

Staat er een speciale gelegenheid voor de deur, zoals een bruiloft of een ander feestelijke gelegenheid en ben je opzoek naar stijlvolle klassieke schoenen, kijk dan in ons Oscar Jacobsen assortiment. Ook voor de alledaagse schoenen moet je eens een kijkje nemen wat Oscar Jacobsen allemaal te bieden heeft. Footway heeft behalve Oscar Jacobsen schoenen ook vele andere merk schoenen van zeer goede kwaliteit en dit allemaal voor een lage prijs. Kijk gerust op de makkelijke website voor onze grote aanbod, welke wij vanuit ons eigen magazijn leveren en hierdoor snel op je adres zullen arriveren!

Pagina 1 van 1

12 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK