Paez, Schoenen

17 zoekresultaten

PAEZ schoenen voor de trendy mens

In 2006 zag Paez het levenslicht in Argentinië. Paez werd opgericht door de drie vrienden Tomas Pando, Francisco Piasentini en Francisco Murray. Paez wilde een eigen identiteit creëren binnen de schoenenwereld. Inmiddels is wel gebleken dat hun identiteit een succes is. Dagelijks worden er in de fabriek in Buenos Aires veel schoenen van dit aansprekende merk met z'n stijlvolle ontwerpen en vrolijke kleuren gemaakt. Paez schoenen lijken in eerste instantie alleen gemaakt van fraaie stoffen met diverse prints, maar de toplaag is meestal van sterk leer en de zolen zijn van de beste rubbersoorten. Zodat je langdurig loopplezier hebt. Paez schoenen heeft diverse modellen en kun je leuk combineren bij een zomerse outfit.

Hou je PAEZ schoenen mooi

Mooie schoenen wil je natuurlijk mooi houden. Mocht je toch een vlekje of vuil op je Paez schoenen hebben gekregen, is dat geen probleem. Met een vochtige, schone en gladde doek veeg je de vlek of het vuil eraf. Stop nooit de schoenen in de wasmachine. Wanneer je je schoenen schoon hebt gemaakt, laat deze dan goed drogen. Niet in de zon of een andere warmtebron. Maar gewoon in de open lucht laten drogen. Daarna is het aan te raden om je schoenen nog eens te behandelen met een impregneer spray of bij leren schoenen met een goede leervet.

Voor elke hippe situatie kies je PAEZ schoenen

Paez schoenen zijn de schoenen met de unieke geweldige uitstraling. De originele en trendy schoenen laten je een heel nieuwe herkenbare trend ontdekken. Deze heerlijk zittende en lopende schoenen zijn ideaal voor de hippe mannen en vrouwen. En dit alles voor een betaalbare prijs! Paez is een schoenenmerk wat bekend staat om zijn betaalbare prijs. Betaalbare hippe schoenen die gemaakt zijn van de beste materialen en stevig leer. Dus de mooie verschillende modellen met de beste materialen voor een betaalbare prijs... Paez schoenen zijn er voor een ieder.

Footway heeft ook PAEZ schoenen online

Bij Footway hebben we een zeer ruime keuze aan mooie en laag geprijsde schoenen. Bij Footway hebben we veel keus uit verschillende modellen Paez schoenen. En deze zijn allemaal op voorraad. Vind je niet de juiste schoenen onder de Paez schoenen, kijk dan verder in de rest van onze vele merken schoenen. Bij Footway zijn er voor ieder wel mooie betaalbare schoenen te vinden. En het mooie is, dat wanneer je ze besteld hebt op onze makkelijk en overzichtelijke site, je ze heel snel in huis hebt. Zo geleverd vanuit ons eigen magazijn! Bekijk snel ons assortiment en voor je het weet loop jij op een paar geweldige schoenen!

Sabana Pard
EEN PAAR OVER
Combi Cielo
KORTING
EEN PAAR OVER
Panama Azul
KORTING
Combi Sand
KORTING
EEN PAAR OVER
Sabana Leo
KORTING
Combi Carmin
KORTING
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 1

17 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK