Pantofola D'oro Schoenen Online

23 zoekresultaten

PANTOFOLA D’ORA schoenen zijn de Italiaanse gouden schoenen

In 1886 begon de Lazzarini familie hun schoenenfabriek in Italië. Het merk Pantofola d’Ora werd toentertijd nog niet gebruikt en de bekendheid van het merk was toen nog niet wat het nu inmiddels is.De grote bekendheid nam zijn vormen aan toen de kleinzoon van Lazzarini in de jaren 50 wereldwijd de zijn soepele en zachte sportschoen op de markt bracht. In deze jaren waren alleen de stugge niet lekker zittende sportschoenen verkrijgbaar. Doordat hij ook nog eens de voetbalschoen wist te linken aan de lokale voetbalclub Ascoli werd het serieus voor Pantofola D’ora en vooral voor de voetbalwereld in Italië.

Zorg voor de Italiaan aan je voeten, de PANTOFOLA D’ORA schoenen

Ook schoenen hebben verzorging nodig. En dat verdienen de heerlijk zittende Pantofola d’Ora schoenen ook. De heerlijke comfortabele en soepele schoenen zijn een genot aan je voeten en dit genot wil je natuurlijk mooi houden. Zorg er daarom ook voor dat je zo nu en dan je schoenen insmeert met een goed leervet om zo het leer soepel te houden en te voorkomen dat het gaat scheuren. Bij vlekken, een vochtige schone doek erover en aan de lucht laten drogen voor jaren plezier.

Italiaanse stijl op zijn best met PANTOFOLA D’ORA

Pantofola dOra schoenen staan bekend om hun prachtige Italiaanse afwerking en hun geweldig draagcomfort. Ze zijn niet alleen mooi afgewerkt en zitten heerlijk, ze zijn ook nog eens ontzettend mooi! Pantofola dOra heeft een groot en breed assortiment schoenen. Ondanks dat ze heel veel heren schoenen hebben, maken ze tegenwoordig ook schoenen voor dames en de kids.Vooral de prachtige Pantofola d`Ora sneakers en slippers van het Italiaanse merk zijn populair. Doordat de schoenen in vele verschillende modellen en kleuren te verkrijgen zijn, zijn dit schoenen welke bij een zeer divers soort gelegenheden geschikt zijn en makkelijk te combineren zijn met je casual maar ook nette garderobe.

Italiaanse kwaliteit van PANTOFOLA D’ORA bij Footway

Heerlijk vanuit huis winkelen in een overzichtelijke winkel met een groot assortiment merk schoenen en dat allemaal op voorraad, dan moet je zeker bij Footway zijn. Voor dames, heren, jongens en meiden voor elke leeftijd, portemonnee en smaak zijn er de juiste merk schoenen te vinden. En dat allemaal voor een lage prijs. Je bestelling wordt rechtstreeks geleverd vanuit onze eigen grote magazijn, waardoor je bestelling lekker snel binnen is. Footway, the right way.

Pagina 1 van 1

23 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK