Papillio, Schoenen

2 zoekresultaten

PAPILLIO schoenen de extra hippe Birkenstocks

Papillio is het dochterbedrijf van het Duitse Birkenstock, het bedrijf wat slippers en schoenen maakt sinds 1770. Het drijvende idee van het bedrijf is om de voet op de juiste manier zijn beweging heeft in de schoenen. Gevoel en comfort zijn de belangrijkste punten binnen het bedrijf. Ze blijven hun ontwerpen ontwikkelen om het lichaam en voeten te ontlasten en een zo prettig mogelijke schoen te creëren. En dit allemaal met de beste comfort. Papillio gebruikt het exclusieve voetbed van de bekende Birkenstock en maakt daar schoenen omheen die hipper en exclusiever zijn dan de meeste slippers van haar moederbedrijf. Oftewel slippers met dezelfde kwaliteit, maar dan met een hipper design..

Verzorging van de PAPILLIO schoenen

De fantastische herkenbare Papillio schoenen zijn een paar waar je zo lang mogelijk mee wilt lopen. De schoenen zitten als gegoten en zijn een streling voor je voeten. Het is daarom aan te raden de schoenen na het dragen goed te laten drogen en eventueel de draagdagen af te wisselen met een ander paar. Het drogen moet gebeuren in de open lucht en niet bij een warmtebron. Bij vuil of vlekjes, haal je er een vochtige, schone doek overheen en kan je na het drogen er weer heerlijk op lopen.

Style

Papillio slippers kun je zien als extra hippe Birkenstocks. De loopzool van Birkenstocks en Papillio schoenen bestaan uit maar liefst vijf verschillende lagen. De opbouw is als volgt; velours, hetgeen zorgt voor zowel de ademde als de vocht opnemende functie, jute, kurk-latex, weer jute en een flexibele EVA-loopzool. Papillio ontwerpt exclusieve hippe designs en vrolijke kleuren. Van bloemen prints tot effen kleuren zoals onder anderen rood, blauw, wit. Papillio slippers worden vaak gedragen door mensen die gevoelige voeten hebben. Maar ook mensen met gezonde voeten dragen heel graag Papillio schoenen, gewoon omdat ze zo lekker zitten en er prachtig uitzien!

Zomers hip PAPILLIO schoenen

De tuinen staan weer in bloei en de warme zonnestralen komen je tegemoet. Het liefst wil je met de zomerse dagen heerlijk zittende schoenen aan je voeten. Maar het oog wilt ook wat. Daarom zijn Papillio schoenen zo geschikt! Een verademing voor je voeten en ook nog eens hip ook. En bij Footway zijn er diverse modellen in allerlei maten te verkrijgen en allemaal voor een lage prijs. Overzichtelijk jouw gewenste schoenen uitzoeken uit ons uitgebreid assortiment en snel bij je thuis vanuit ons eigen magazijn!

Pagina 1 van 1

2 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK