Park West, Schoenen

58 zoekresultaten

PARK WEST schoenen

Het bedrijf produceert basismodellen in damesmaten en heeft als doel om goede schoenen te produceren en dit allemaal voor een ieder zijn of haar portemonnee. De schoenen van Park West zijn kenmerkend door hun klassieke vorm lijnen hetgeen het merk zo klassiek maakt. Park West laat zien zich te verdiepen in verschillende soorten modellen. Het heeft onder anderen een luchtige open schoen op de markt gebracht, een mooie instapper of een klassieke laars met mooie hak. Een diversiteit aan schoenen bij Park West schoenen.

Onderhoud je PARK WEST schoenen

Ook bij Park West schoenen behoudt je hun mooie uiterlijk en leer door de juiste behandeling. Vergeet zodra je de schoenen een aantal keer gedragen hebt in te vetten met een daarvoor bestemd leer vet. Je houdt zo het leer van je schoenen lekker soepel en voorkom je scheurtjes en beschadigingen. Toch zonde als je zulke prachtige schoenen ziet. Vergeet niet om de niet leren schoenen te impregneren tegen vocht en weersomstandigheden. Gebruik hiervoor een daarvoor bestemd impregneer spray.

Bij elke gelegenheid staat het best... de schoenen van PARK WEST

De schoenen zijn grotendeels gemaakt van fijn en zacht leer dat perfect om je voeten sluit. Het leer wat gebruikt is voor deze mooie schoenen wordt alsmaar mooier hoe vaker het gedragen wordt. Elke lente en herfst levert Park West hun collectie. Ze zorgen dat de schoenen perfect passen bij de jaar getijden. Zoals in de lente een lichtere schoen en in de winter met de donkere dagen, een donkere schoen. Maar niet alleen met kleur houden ze rekening, natuurlijk hebben ze ook gedacht aan een open schoen of een dichte schoen. Hetgeen past bij het jaargetij. De schoenen staan geweldig met een paar skinny jeans, maar is ook erg stijlvol met een rok of jurk. Iedereen, jong en oud, moet een paar Park West in zijn kast hebben.

Bij Footway online PARK WEST schoenen

Opzoek naar een klassieke schoen, welke zich kenmerkt door de mooie lijn vorming, zoek dan niet verder. Kijk online bij Footware. Door de makkelijk te hanteren website kun je zo door het grote assortiment winkelen en vind je niet alleen Park West schoenen, maar ook tientallen andere merk schoenen. We hebben ze allemaal op voorraad en worden snel geleverd vanuit ons eigen magazijn en zijn hierdoor dus zo bij je thuis. En we weten hoe fijn het is om zo snel mogelijk van je bestelling te kunnen genieten.

EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
355829 Black
EEN PAAR OVER
355388 Navy
EEN PAAR OVER
3108 White
EEN PAAR OVER
3108 Black
EEN PAAR OVER
27242 Black
EEN PAAR OVER
97093 Brown
KORTING
97093 Black
KORTING
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 1

58 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK