Paul Smith, Schoenen

1 zoekresultaten

Tijdloze schoenen van PAUL SMITH

In 1976 lanceerde Paul Smith in Engeland zijn eerste mannencollectie onder de gelijknamige naam. Paul Smith heeft het talent om klassiek en traditie te verbinden. Vandaag de dag zijn er inmiddels verschillende collecties, waaronder de Paul Smith schoenen. De schoenen worden voornamelijk geproduceerd in Engeland en Italië. Ze werken daar voornamelijk met stoffen van Italiaanse, Franse en Britse afkomst. Doordat Paul Smith betrokken blijft bij het proces en hier zijn talent in stopt, zijn de schoenen trendy met hun eigen identiteit. Het is niet voor niets dat de schoenen van Paul Smith in veel landen een echt succes zijn.

PAUL SMITH schoenen en hun onderhoud

Leer heeft zo nu en dan wat aandacht nodig om zijn soepelheid te behouden en scheurvorming te voorkomen. Dit geldt ook voor de mooie schoenen van Paul Smith. Het is belangrijk om na enige draagtijd je schoenen te behandelen met een daarvoor bestemd leervet. En je mooie Paul Smith schoenen verdienen ook wel een beetje extra aandacht. Wanneer je schoenen hebt van Paul Smith van een andere stof, dan is het belangrijk deze voor de eerste draagbeurt te behandelen met een speciale impregneerspray, om op deze manier de vlekken welke door o.a. weersomstandigheden kunnen ontstaan te voorkomen.

Stijlvol met PAUL SMITH schoenen aan je voeten

Paul Smith schoenen zijn gemaakt van duurzame materialen, zoals leer en canvas. Ze hebben daarbij gebruik gemaakt van bijzondere details. Paul Smith schoenen worden gekenmerkt door kwaliteit tot in het kleinste detail met een nette afwerking. Of je nou de schoenen ziet van zacht suède of leer, patronen of spannende kleuren elke schoen is tot in detail uitgedacht en zorgt voor de extra dimensie aan je dagelijkse outfit. De Paul Smith schoenen zijn niet voor niets een populair merk. Onverwachte van het Britse modemerk Paul Smith. De collectie omvat alles van klassieke schoenen tot zachte sneaker. Geschikt voor onder je jurk of leuke jeans.

PAUL SMITH schoenen online bij Footway

Voorkom uren slenteren door de stad voor de perfecte schoenen. Bij Footway heb je keus zat en zit ervoor iedereen wat wils tussen. Suede Paul Smith schoenen of een model van leer, Footway heeft ze allemaal. In diverse maten en soorten en allemaal op voorraad. En mocht je toch opzoek zijn naar een ander modelletje, kleurtje, patroontje of wat dan ook, kijk dan gerust verder in de overzichtelijke en uitgebreide collectie en dit allemaal voor een lage prijs.

EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 1

1 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK