Pax Schoenen Online

270 zoekresultaten

Pax – al 80 jaar expert in kinderschoenen

Al 80 jaar is Pax de Zweedse kinderschoenen favoriet onder ouders die graag zien dat hun kinderen met degelijke en comfortabele schoenen hun eerste stappen, en de vele die daarop volgen, zetten.En of het nu gaat om het allereerste paar schoentjes, een paar warme pantoffels of de laarzen die hun voeten warmhouden bij het bouwen van de winterse iglo’s in de tuin, bij Pax hebben ze het ontwerpen van de perfecte kinderschoen tot een kunst verheven.Dit blijkt nu wel uit het feit dat Pax hét leidende merk in Zweden is als het om de verkoop van kinderschoenen gaat.

Pax – het is altijd weer om buiten te spelen

Volwassenen zien regen als iets wat ze weerhoudt om naar buiten te gaan. Kinderen zijn precies het tegenovergestelde. Die vinden niks leukers een plas water en modder. En in dat plezier worden ze geholpen door het perfecte paar laarzen waarmee ze eindeloos kunnen genieten van een heerlijke dag buiten spelen.En als het tijd is voor een feestje dan kan je ook voor nette schoenen bij Pax terecht. Dus haal de mooiste jurk of nette broek maar tevoorschijn en ga er maar even rustig voor zitten met de kinderen en laat al het moois van Pax je verbazen.

Pax – voor alle stijlen

Pax schoenen zijn te combineren met alles wat nu al thuis in hun kast hangt. Een paar zomerse sandalen met een korte broek en T-shirt en ze zijn klaar voor de zomervakantie, of wat dacht je van een paar stoere gymschoenen voor de lessen op school of gewoon lekker thuis.

En ook een regenbui maakt geen indruk meer. Pax heeft een groot assortiment rubberen laarzen die ze lekker laat buitenspelen zonder dat ze zich druk hoeven te maken over natte en koude voeten. Ook zijn veel schoenen met klittenband zodat ook de kinderen die veters (nog) niet onder de knie hebben, net zo snel de deur uit zijn.

Pax – lekker snel je nieuwe schoenen in huis met Footway

Bij Footway kan je terecht voor Pax schoenen voor de hele familie. Vanaf de allerkleinste tot de wat grotere kinderen, maar ook voor de ouders zijn schoenen van Pax een verademing aan de voeten. Verwen alle leden van de familie met een nieuw paar schoenen van Pax. Het plezier begint bij Footway door je te laten verwonderen door het ruime aanbod.Winkel makkelijk bij Footway en wij zorgen ervoor dat alle nieuwe schoenen snel in huis zijn.

Guss Silver
SALE
Salt White
SALE
Palsa Multi
FEW LEFT
Kvart Black
SALE
Run Black
SALE
Inso Black
SALE
Hitch Black
SALE
Kicka White
SALE
Semi Black
SALE
Semi Yellow
SALE
Stan Vit
SALE
Lepus Black
NEWS
Pika Brown
NEWS
Pika Red
NEWS
Pika Gold
NEWS
Nordan Pink
SALE
Salt Black
SALE
Jura Brown
SALE
Jura Black
SALE
Salt Red
SALE
Guss Pink
SALE
Pika Black
SALE
Minny Pink
SALE
Pagina 1 van 5

270 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK