Pearl Izumi, Schoenen

8 zoekresultaten

Pearl Izumi-schoenen voor actieve mensen

Pearl Izumi is een sportmerk dat schoenen maakt die speciaal ontworpen zijn voor mensen met een sportieve en actieve levensstijl. Spreekt je dat aan? Bekijk dan zeker eens de schoenen van Pearl Izumi. Je kunt verschillende modellen schoenen vinden in het assortiment, die bedoeld zijn voor verschillende doeleinden. We hopen dat je een paar mooie schoenen kunt vinden dat bij jou past.

Pearl Izumi - Innovatief en hoge kwaliteit

Het merk Pearl Izumi kent een lange geschiedenis die al in 1955 begint. De zoon van fietsende kledingleverancier Kinji Shimizu deed mee aan een fietsrace en hij liet zich daardoor inspireren tot het maken van eigen fietskleding. Het merk is al vanaf het begin innovatief als het aankomt op nieuwe materialen. Ze maken alleen gebruik van de beste kwaliteit en daardoor zijn de producten voor verschillende sporten van het merk tegenwoordig ook erg populair.

Pearl Izumi - Populaire sneakers

Je kunt tegenwoordig verschillende modellen in het assortiment van Pearl Izumi vinden. Ze maken nog steeds fietsschoenen, maar de sneakers van het merk zijn tegenwoordig toch wel een van de meest populaire schoenmodellen. Sneakers zijn altijd goed te combineren met verschillende outfits. Je kunt ze onder een spijkerbroek dragen, maar ook onder een pak. Niets is onmogelijk. Creeer je eigen stijl met een paar schoenen van Pearl Izumi. Kijk altijd goed van welk materiaal je nieuwe schoenen gemaak zijn. Als je je nieuwe Pearl Izumi schoenen goed verzorgt, dan blijven ze langer mooi en heb je er ook langer plezier van. Je kunt hier bij Footway verschillende producten vinden voor het onderhoud van je schoenen. Maak je schoenen af en toe schoon en smeer ze in, dan kun je er langer van genieten.

Pearl Izumi -schoenen online bij Footway

Als je op zoek bent naar een paar nieuwe comfortabele schoenen die je voeten een goede pasvorm bieden en daarnaast ook nog eens erg mooi zijn, dan moet je echt eens het assortiment van Pearl Izumi bekijken. Kun je niet vinden wat je zoekt? Dan helpen we graag verder! We vinden het leuk om van je te horen, dus neem gerust contact op met onze klantenservice. Als je eenmaal een paar gevonden hebt dat aan jouw eisen voldoet, dan zorgen wij bij Footway ervoor dat je niet lang op je nieuwe schoenen hoeft te wachten!

EEN PAAR OVER
Race Road II
EEN PAAR OVER
Streak II
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Koopjeshoek
Pagina 1 van 1

8 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK