Penelope Schoenen Online

6 zoekresultaten

Penelope Chilvers - een exclusief merk voor iedereen

Penelope Chilvers is een exclusief merk voor moderne vrouwen en maakt schoenen van hoge kwaliteit, met een luxe uitstraling. Penelope Chilvers staat bekend om de collecties met mooie leren schoenen en een zachte voering. De schoenen worden gemaakt van kwalitatieve en natuurlijke materialen en zijn geschikt voor vrouwen die op zoek zijn naar de perfecte schoenen voor alle gelegenheden. Het natuurlijke leer dat gebruikt wordt bij het maken van de schoenen heeft de Oeko Tex standaard, wat betekent dat het 100% vrij is van schadelijk stoffen. Nóg een reden om eens een kijkje te gaan nemen in het assortiment van Penelope Chilvers.

Penelope Chivers schoenen in het Engelse Koningshuis

Penelope werd opgericht in 2005 door de oprichter Penelope Chivers en begon met het creëeren van het eerste model thuis in eigen keuken. Het model genaamd The Long Tassel Boot werd zó ontzettend populair dat zelfs de Hertogin van Cambridge, Kate Middleton, de schoenen wilde dragen. De schoenen van Penelope zijn van hoge kwaliteit en bieden een comfort waar je u tegen zegt. De groei van het merk is daarom ook niet zo vreemd. Tegenwoordig kun je de schoenen in veel verschillende landen ter wereld verkrijgen en ze maken deel uit van de garderobes van veel verschillende vrouwen. De bekende Chelsea boot is hier een goed voorbeeld van. Een comfortabele schoen die vrijwel overal mee te combineren is. Een echte must have en perfect om in huis te hebben om verschillende combinaties te kunnen maken.

Penelope schoenen - veel favoriete modellen

Het moderne design en geweldige handwerk van de tijdloze en duurzame schoenen van Penelope maken dit merk tot een grote favoriet bij vele vrouwen. De schoenen kunnen jaar na jaar mee. Er zijn veel populaire modellen te vinden in het assortiment. Voor de zomer zijn er de mooie espadrilles en andere bekende modellen voor de overige seizoenen zijn de Impossible en Incredible boots. Je kunt je outfit eenvoudig afmaken met een paar prachtige stijlvolle Penelope schoenen. Laat je fantasie de vrije loop en combineer tot je een eigen stijl gevonden heb.

Penelope online bij Footway

Zoals we eerder gezegd hebben zijn er veel populaire modellen in het assortiment van Penelope. Bekijk de collectie maar eens en misschien gaat het wel kriebelen en wil je zelfs meer dan één paar bestellen. We hebben veel merken en modellen en alle schoenen op voorraad, dus je hebt je nieuwe pronkstukken snel in huis. Bestel thuis vanaf de bank en aarzel niet om contact op te nemen als je hulp nodig hebt bij het vinden van een bepaald model of een bepaalde stijl. Onze klantenservice staat altijd voor je klaar!

Venca
KORTING
Copidos
KORTING
Copla-T (Copla)
EEN PAAR OVER
Xonesa
KORTING
Koopjeshoek
Pagina 1 van 1

6 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK