Pikolinos Schoenen Online

0 zoekresultaten

PIKOLINOS schoenen met een persoonlijkheid

Pikolinos werd in 1984 opgericht door Juan Péran. Péran wilde dat de schoenen van Pikolinos schoenen werden met veel persoonlijkheid. Doordat elke schoen uniek is is dit zeker gelukt. Het merk kan zijn identificeren aan de mediterraanse levensstijl. De lichte en spatten van kleur, maar ook het relaxte karakter wat het mediterraanse volk kenmerkt. De collectie bestaat onder anderen uit enkellaarsjes, laarzen, sandalen, bootschoenen en sandalen. Alle schoenen zijn verkrijgbaar in diverse mooie kleuren. Ervaar kwaliteit schoenen met persoonlijkheid. Door de hoge kwaliteit van de schoenen, zitten deze lekker comfortabel. En comfortabel en kwaliteit zijn nou juist net de dingen die voor Pikolinos belangrijker zijn dan trends.

Verzorg je PIKOLINOS schoenen

De Pikolinos schoenen hebben alvorens ze naar de verkooppunten worden gebracht een natuurlijke behandeling gehad om de schoenen zo zacht te houden. Er is niets fijner dan een heerlijk zittende schoen aan je voet. Geen last van blaren of knellingen, maar gewoon een schoen die je niet voelt. Hierdoor is het wel belangrijk om zo nu en dan het goede leer lekker in te vetten met een speciaal leervet. Zo voorkom je scheurtjes en andere uitdrogingsverschijnselen van je schoenen. Het is en blijft natuurlijk een dierlijk product welke zijn aandacht zeker verdient.

Kwaliteit en comfort gaat volgens de PIKOLINOS schoenen boven elke trend

Het hoge kwaliteit leer is het kenmerk van de schoenen. Een Pikolinos schoen is comfortabel, hoge kwaliteit, uniek, met fijn bewerkte afwerking en, bovenal, een goede schoen. Doordat Pikolino blijft streven naar continue verbetering van de schoen zal de consument dit merken aan de comfortabelheid en verfijning van de schoenen. Doordat er diverse modellen en kleuren te verkrijgen zijn heb je altijd wel een gelegenheid om deze schoenen onder je dagelijkse outfit aan te trekken. Of het gaat om een leuke zomerjurk of een mooie jeans, het kan allemaal met een paar Pikolinos schoenen.

Online bij Footway de PIKOLINOS schoenen collectie

Lekker makkelijk en snel een paar geweldig zittende Pikolinos schoenen bestellen. Dat kan zeker bij Footway. Hier hebben we een groot assortiment schoenen. En niet alleen van Pikolinos, maar van heel veel verschillende top merken. Het fijne is dat ze in diverse maten te verkrijgen zijn en allemaal op voorraad. Wanneer je je favoriete paar hebt besteld bij Footway worden ze snel geleverd uit ons eigen magazijn en zijn ze zo bij je thuis. En dit allemaal voor een lage prijs!

Pagina 1 van 1

0 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies.×