Playboy Schoenen Online

58 zoekresultaten

Het verhaal van de Original Playboy

Engels Schoenmerk sinds 1936

Het Original Playboy merk dateert uit de tijd toen de eerste schoenen gemaakt werden door schoenmaker Hutton in Northampton, Engeland. Dit gebied stond bekend om de beste schoenmakers ter wereld.Meer dan 80 jaar later worden de schoenen nog steeds gemaakt gebaseerd op de oude constructie, met meer dan 200 handmatige processen waarvoor schoenmaakvaardigheden van hoge kwaliteit benodigd zijn. Het is een van de meest ingewikkelde schoenen om te maken, al helemaal wanneer het op het aanhechten van de karakteristieke crêpe zolen aankomt.Daarnaast worden vandaag nog steeds dezelfde materialen van hoge kwaliteit gebruikt, zoals het 100% natuurlijke plantagerubber voor de crêpe zolen en enkel het beste suède en kalfsleder voor de schoen zelf.

Iconische schoenen gedragen door legendes

De Original Playboys hadden vanaf het begin eigenlijk al een iconische status. Dit is grotendeels te wijten aan de Hollywoodsterren die de schoenen wel wat vonden, met name een van de meest gewilde acteurs: Steve McQueen, “The King of Cool”, die de Original Playboy chukkas in de jaren ’50 tot ruim in de jaren ’70 droeg, zowel op het scherm als in het dagelijks levenDaarnaast vallen acteurs zoals Anthony Perkins, Jason Robards en grote jazzlegende Miles Davis ook onder de groep die de Engelse chukka-stijl droegen in de heydays in de jaren ’50 en ’60, toen Playboys en de hele Ivy League look de beste jaren meemaakten.

Meer dan 80 jaar nalatenschap

Het beroemde Hollywood tijdperk was een belangrijk deel van het Original Playboy nalatenschap, maar in het hart zal het altijd het verhaal liggen van een uniek, gepatenteerd en meesterlijk uitgevoerd ontwerp. Een ontwerp dat levend is gehouden, zelfs nadat de Engelse fabrikant zijn zaak in de jaren ’70 sloot en het merk in andere handen kwam.In essentie is de aantrekkelijkheid van de schoen schoon, klassiek en tijdloos. Dat geldt voor zowel de Original Playboy ontwerpen voor mannen en vrouwen als de Original City collectie op de gestroomlijnde crêpe zool. Het Original Playboy merk is een klassieker die altijd van de tijd blijft.

4922 Congac
FEW LEFT
4922 Cognac
FEW LEFT
Noas Navy
FEW LEFT
Pulkis Grey Suede
FEW LEFT
Rumi Black
FEW LEFT
Niage Cognac
FEW LEFT
Platinus Black
FEW LEFT
Amarillo White
FEW LEFT
58352 Navy Suede
FEW LEFT
7408 Congac
FEW LEFT
OBIL.03.01. Brown
FEW LEFT
FEW LEFT
Niesta Navy Suede
FEW LEFT
4050.01.01. Black
FEW LEFT
24726 44-06
FEW LEFT
24729 01-06
FEW LEFT
KUSKO.08.06. Navy
FEW LEFT
4617.08.06. Navy
FEW LEFT
FEW LEFT
FEW LEFT
Niesta Brown Suede
FEW LEFT
Pagina 1 van 1

58 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK