Poetic Licence, Schoenen

9 zoekresultaten

Unieke schoenen van Poetic Licence

Draag jij niet graag schoenen waar alle anderen ook mee lopen? Dan moet je absoluut eens kijken naar wat het assortiment van Poetic Licence te bieden heeft. De unieke schoenen van het merk Poetic Licence zullen ervoor zorgen dat alle ogen op jou gericht zijn. Gun jezelf een mooi paar nieuwe schoenen van Poetic Licence.

Poetic Licence-schoenen - Meer dan alleen schoenen

Poetic Licence is een Brits merk dat werd opgericht in 2005 in Londen door Maurizio. Het merk heeft al sinds het begin de ambitie om haar dragers meer te bieden dan 'gewoon' schoenen. Maurizio beschrijft de schoenen van Poetic Licence als vrouwelijk, met een vleugje anarchisme uit de punkwereld. Het merk haalt de inspiratie voor de schoenen uit de jaren '40 en '50, maar je kunt ook een speelse invloed van de jaren '80 terug zien in de collectie. Als dit jou aanspreekt dan zijn we er zeker van dat je bij ons zult slagen voor een nieuw paar schoenen.

Met een paar schoenen van Poetic Licence steel je de show

Je hoeft niet bang te zijn dat mensen je outfit saai zullen vinden als je een paar schoenen van Poetic Licence eronder draagt. In het assortiment kun je verschillende modellen vinden zoals platte schoenen, hoge hakken en meer. Draag ze schoenen als een compliment voor bij je outfit of laat de schoenen de show stelen door te kiezen voor meer discrete kleding. Draag de schoenen naar een feestje of geef je alledaagse look een flinke boost. Met een paar schoenen van Poetic Licence kun je echt een unieke look creeeren en zal je zeker de show stelen. Wil je dat je schoenen lang mooi blijven? We hebben hier bij Footway verschillende producten voor het onderhoud van je schoenen. Bekijk goed van welk materiaal je nieuwe Poetic Licence gemaakt zijn, zodat je ze met de juiste producten kunt behandelen.

Poetic Licence-schoenen online bij Footway

Hier bij Footway is winkelen lekker eenvoudig. Je kunt op merk zoeken, op maat, maar ook op kleur of stijl. Als je op zoek bent naar een paar unieke schoenen die je naar verschillende gelegenheden kunt dragen, dan raden we aan om het assortiment van Poetic Licence eens te bekijken. Er zijn veel modellen om uit te kiezen. Je zal zeker veel plezier beleven aan de hoogkwalitatieve schoenen van Poetic Licence. En als je nou je favoriete paar gevonden hebt, dan hoef je niet lang te wachten voor je ze kunt gaan dragen. Hier bij Footway zorgen we er namelijk voor dat je ze snel in huis hebt. We hopen dat je bij ons zal slagen! Groetjes van Footway!

Pagina 1 van 1

9 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK