Primigi, Schoenen

93 zoekresultaten

Primigi kinderschoenen

Primigi een een Italiaans merk dat schoenen maakt voor kinderen van alle leeftijden. De schoenen hebben een ergonomische pasvorm en geven de voeten steun waar nodig. Het is belangrijk dat kleine voetjes op de juiste manier ondersteund worden om op die manier te zorgen voor meer stabiliteit en stevigheid. De schoenen zijn licht en comfortabel en worden vaak gekozen als eerste schoentjes voor jonge kinderen. Naast alle goede functionaliteiten van de schoenen, zien ze er ook nog eens modern en modieus uit, want Primigi is een merk dat de laatste trends in de kindermode in de gaten houdt.

Primigi - meer dan alleen schoenen

Primigi werd opgericht in 1976 en werd als snel erg bekend om hun leren-lopen schoenen. Jonge ouders waren idolaat van het merk gezien de combinatie van het klassieke design en de functionaliteit van de schoenen voor kinderen van 0-14 jaar. Toen het merk in 2001 opgekocht werd door IMAC Spa groeide het snel en het duurde dan ook niet lang voor de eerste Primigi winkel in 2007 geopend werd. Als je wel eens in een Primigi winkel geweest dan weet je dat er naast schoenen ook kleding en accessoires te krijgen zijn. De keuze is enorm, de producten zijn goed ontworpen en kunnen goed met elkaar gecombineerd worden.

Ga op avontuur met Primigi schoenen

Primigi is een merk dat de focus legt op kinderen en hun doel is dan ook om duurzame en leuke schoenen te ontwerpen die bij alle avonturen gedragen kunnen worden, zonder dat de voetjes nat worden. De schoenen zijn comfortabel, duurzaam en bieden een goede steun aan de kleine voetjes en dat maakt ze perfect om lekker buiten te spelen, voor uitstapjes of gewoon voor een modieuze look voor naar school. Er zijn veel modellen en kleuren om uit de kiezen en je kunt eindeloos combineren met de kinderkleding thuis in de garderobe. Kinderen zijn onze toekomst en Primigi wilt op deze manier met de kinderen meegroeien en deel uit maken van hun grote avonturen.

Primigi schoenen online bij Footway

Primigi schoenen voor kinderen zijn perfect voor allerlei avonturen. Je kunt hier verschillende modellen online bij ons bestellen. Bij Footway hebben we veel merken en modellen op voorraad en we begrijpen dat het misschien lastig is om een keuze te maken of om te vinden wat je zoekt. Op onze site hebben we een aantal filteropties die je kunt gebruiken om te zoeken naar je droomschoenen, maar als je er niet uit komt dan mag je altijd contact opnemen met onze vriendelijke klantenservice. We horen graag van je!

EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Dary Rosa
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Lars Salvia
KORTING
Pagina 1 van 2

93 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK