Puma, Schoenen

446 zoekresultaten

Puma - altijd in vorm

Puma is op dit moment een van de snelst groeiende sportmerken ter wereld. En met de perfecte symbiose tussen kwaliteit, stijl en comfort is dat geen wonder. Iedereen die graag actief is ziet er graag mooi uit als ze gaan sporten. Of dat nu buiten is of in de sportschool. Door stijlvolle producten aan te bieden in een groot aanbod van modellen aan iedereen die het belangrijk vind om in vorm te komen of te blijven is Puma gegarandeerd van zijn plek aan de top op dit moment.

Puma – Olympische geschiedenis

De allereerste stap naar Puma wordt gezet in 1924 door de gebroeders Rudolph en Adolf Dassler door de oprichting van de “Gebrüder Dassler Shuhfabrik” en al in 1928 is de internationale doorbraak een feit doordat de meerderheid van de Duitse atleten tijdens de Olympische Spelen in Amsterdam dat jaar schoenen van de gebroeders dragen. In 1936 wint Jesse Owens uit Amerika zelfs 4 gouden medailles op zijn spikes van Dassler tijden s de Olympische Spelen in Berlijn.In 1948 richt Rudolph Dassler de PUMA Shuhfabrik op. De plek van Puma in de voetbalwereld wordt gevestigd in 1952 met de ontwikkeling van de voetbalschoen met ingeschroefde doppen.

Puma – voor iedereen en altijd

Puma is niet alleen een sportmerk maar wordt ook zeker gezien als een lifestyle. Of je nu van voetballen, hardlopen, golf of fitness houdt, iedereen komt op een gegeven moment op het punt dat een paar schoenen van Puma de voorkeur geniet.Bij Puma vind je kleurrijke sportieve veterlaarsjes die mooi passen onder een joggingbroek maar zeker niet misstaan onder een strakke spijkerbroek. En omdat de grens tussen vrijetijdskleding en sportkleding langzaam maar zeker vervaagd kunnen alle schoenen van Puma gedragen worden tijdens het beoefenen van je favoriete sport maar ook gewoon voor alledaags comfort aangetrokken worden.Puma heeft naast hun uitgebreide collectie sportschoenen ook stijlvolle leren laarzen in hun assortiment. En de sneakers zijn verkrijgbaar in vele kleuren en uitvoeringen zodat ook deze schoenen kunnen worden gecombineerd met een casual look voor iedere dag.

Goed onderhoud zorgt voor lang plezier van alle Puma schoenen. Vuil verwijder je voorzichtig met een natte doek en laat de schoenen vervolgens aan de lucht drogen.

Puma – online bij Footway

Bij Footway hebben we een breed assortiment met onder andere Puma schoenen verkrijgbaar. Voor zowel mannen, vrouwen als kinderen kan je terecht voor sportieve schoenen maar ook mooie vrijetijd schoenen en laarzen. Klik rustig rond en bestel eenvoudig vandaag nog je eigen paar. Wij zorgen ervoor dat ze razendsnel bij je thuis worden afgeleverd.

Posts about Puma
Maaike -
R
Ralph Norman -
Show more posts
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 8

446 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK