Reebok Schoenen Online

355 zoekresultaten

Reebok - van hardlopen via aerobics naar CrossFit

Reebok is het sportmerk dat altijd vooraanstaand is geweest wat betreft nieuwe sporten en trainingsmethoden, en heeft op die manier onze training, vrije tijd en onze schoenen naar een nieuw niveau gebracht. Bijvoorbeeld Reebok Freestyle, een van 's werelds meest bekende schoenmodellen, die in de jaren '80 tijdens de aerobics-boom op de markt kwam en nog steeds verkocht wordt vanwege het klassieke design en de comfortabele pasvorm. De naam Reebok komt van het Zuid-Afrikaanse woord Rhebok - antilope. Erg geschikt voor een merk dat vanaf het begin zich volledig richtte op hardlopen, en de ontwikkeling van nieuwe trainingsmethoden steeds vooruit heeft gedreven.

Een sportmerk dat zich blijft ontwikkelen

De geschiedenis van Reebok gaat terug tot in het begin van de 19e eeuw. Toen al waren hun schoenen populair, vooral voor hardlopen. Tijdens de Olympische Spelen van 1924, gebruikten alle Britse hardlopers de spike schoenen van Reebok. Sindsdien heeft Reebok haar producten ontwikkelt, zodat ze zowel geschikt zijn voor tennis, hockey en hardlopen. Reebok staat bekend om het lef om zich te focussen op nieuwe sporten en trainingsvormen, iets dat erg merkbaar was in de jaren '80 en de bijbehorende aerobics-boom. De aerobics wereld omarmde de zachte schoenen die een ontzettende goede schokdemping hadden, perfect voor aerobics waarbij er veel gesprongen wordt. Reebok is tevens sponsor geweest voor tennis, hockey en de Amerikaanse basketbalcompetitie NBA. Sinds adidas Reebok in 2005 opkocht, heeft het bedrijf zich opnieuw op nieuwe, revolutionaire trainingsvormen gericht, en dit keer niet aerobics, maar CrossFit. Reebok staat voor coole, erg functionele sportkleding en sportschoenen.

Reebok staat vooraan als het gaat om nieuwe trainingsvormen

Reebok is er altijd geweest voor mensen die houden van sporten, vooral bij het aanpassen aan nieuwe trainingsvormen. In de jaren '80 domineerden aerobics en Reebok Freestyle, tegenwoordig zijn het de kleding en de schoenen voor CrossFit die erg populair zijn. Zowel de schoenen als de kleding zijn speciaal aangepast voor deze trainingsvorm, iets dat voorheen nog niet echt op de markt was. Reebok heeft ook een erg coole, frisse stijl, en is perfect voor diegenen die ervan houden om een beetje op te vallen.

Reebok online bij Footway

In het ruime assortiment van Footway kun je veel mooie en functionele Reebok schoenen vinden voor sport en vrije tijd. Met meer dan 200 modellen hebben we schoenen voor zowel kinderen als volwassenen. Winkelen bij Footway is leuk en makkelijk. Verheug je op een snelle levering van je nieuwe Reebok schoenen!

Posts about Reebok
Mandy -
Show more posts
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 6

355 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK