Schoenen

96 zoekresultaten

Leaf - een schoen voor elk seizoen

Kinderen spelen, klimmen in bomen, rollen in de sneeuw en gaan het hele jaar door op avontuur. Om ervoor te zorgen dat kinderen lekker kunnen spelen, ongeacht weer en seizoen, heb je een paar stevige schoenen nodig die tegen ieder weer bestand zijn. Maar een paar schoenen moet meer zijn dan alleen stevig, ze moeten ook mooi zijn! Leaf is een Zweeds merk dat zich volledig richt op het maken van fijne, mooie en praktische schoenen voor kinderen en tieners. Hier vind je gegarandeerd een paar schoenen dat perfect is voor jouw kind. Hier vind je schoenen voor actieve kinderen die altijd willen spelen, of het nou flink regent, tropisch heet is of dat er een lekker pak sneeuw ligt.

Een Zweeds merk met meer dan 50 jaar ervaring

Het is alweer meer dan 50 jaar geleden dat het Zweedse schoenenmerk Leaf, een Zweeds bedrijf met grote ambities, werd opgericht. Doordat ze zich altijd hebben gericht op kwaliteit, functionaliteit en design is Leaf door de jaren heen enorm gegroeid. Leaf is een merk waarop je kunt vertrouwen wanneer je schoenen zoekt die overal tegen kunnen. Want laten we eerlijk zijn – wie zijn er beter in het testen van schoenen dan kinderen zelf? Leaf maakt hun schoenen geheel zelf, iets wat ze een grotere mogelijkheid geeft om te controleren dat alles er goed uitziet. Als klant geeft je dit de mogelijkheid om kwalitatieve, mooie en comfortabele schoenen voor de hele familie en voor alle jaargetijden, te kopen.

Zo combineer je de schoenen

Hier vind je een groot assortiment aan heerlijke schoenen van Leaf. De meeste kinderen houden ervan om kleding te dragen die hun identiteit vertegenwoordigt, soms met een creatief of speels ontwerp. Leaf-schoenen kunnen zonder problemen gecombineerd worden met een spijkerbroek en een lekkere trui voor op schooldagen, maar ze passen ook prima bij shorts of een rokje op een warme zomerdag. Omdat Leaf-schoenen gemaakt zijn om in weer en wind gedragen te worden, worden de schoenen gemaakt van goede en duurzame materialen. Je kunt onder andere schoenen vinden in waterdicht synthetisch materiaal, maar ook suède-schoenen met ventilerende eigenschappen. Je verzorgt de schoenen door ze af te nemen met een vochtig doekje en ze te borstelen met een schoenenborstel. Als je de schoenen impregneert kunnen ze beter tegen vocht en vuil.

Svalbard White
KORTING
Runn Navy
Ysby Leopard
KORTING
Dyvik Jr Navy
EEN PAAR OVER
Esbo Navy
Namsen Khaki
KORTING
Kolima Khaki
KORTING
Esbo Pink
KORTING
Kolima Pink
KORTING
Begna Lt Pink
KORTING
EEN PAAR OVER
Cabra High Black
EEN PAAR OVER
Cabra High Camo
EEN PAAR OVER
Cabra High Pink
EEN PAAR OVER
Hamar Pink
Alta Navy
EEN PAAR OVER
Hamar Navy
EEN PAAR OVER
Alta Blue
EEN PAAR OVER
Ysby Black
KORTING
Dimbo Pink
EEN PAAR OVER
Viskan Navy
Naggen Blue
KORTING
Svalbard Black
KORTING
Frostby Black
KORTING
Kronoby Pink
EEN PAAR OVER
Vimmerby Navy
EEN PAAR OVER
Selfors Grey
EEN PAAR OVER
Umes Navy
EEN PAAR OVER
Ilsbo Black
KORTING
Ilsbo Navy
KORTING
Valda Black
KORTING
Farum Navy
KORTING
Farum Burgundy
KORTING
Pagina 1 van 2

96 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK