Rock Spring, Schoenen

65 zoekresultaten

Rock Spring schoenen bieden ultiem comfort

De elastische schoenencollectie van Rock Spring kwam tot stand in 2005, toen de eerste prototypen ontworpen werden. Aangezien het zo'n groot succes was, werd de collectie in 2009 voor het eerst gelanceerd. De schoenen groeide ontzettend snel in populariteit en al gauw was het merk een naam die wereldwijd bekend was. Rock Spring schoenen worden met de hand gemaakt, zijn super comfortabel en flexibel en worden vervaardigd uit de beste materialen. Ben jij op zoek naar een paar schoenen met een geweldige pasvorm? Dan zijn de schoenen van Rock Spring iets wat je echt niet mag missen.

Houd je Rock Spring schoenen goed schoon en ze zullen langer meegaan

Rock Spring schoenen worden gemaakt van textiel en elastisch materiaal. Indien mogelijk kun je bij schoenen van textiel het binnenzooltje eruit halen en eventueel vuil met een borsteltje verwijderen. Je kunt bij hardnekkige vlekken gebruik maken van wat warm water met milde zeep. Laat de schoenen aan de lucht drogen en nooit bij een verwarming of andere warmtebron. De schoenen kunnen hierdoor beschadigd raken. Dat zou erg zonde zijn van deze geweldige comfortabele en praktische instappers.

Rock Spring schoenen staan leuk bij elke outfit

Dat comfortabel niet lelijk hoeft te betekenen, bewijzen Rock Spring schoenen maar al te goed. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en modellen. Je hebt de wat sportiever uitziende modellen, die je als sneakers kunt dragen en ook op die manier kunt combineren, maar er zijn ook de mary-jane modellen met een bandje over de wreef die vooral leuk zullen staan onder jurkjes en rokken. Dankzij de vele kleuren en prints is er in ieder geval genoeg variatie om uit te kiezen en je kunt zo oneindige combinaties maken.

Rock Spring schoenen online bij Footway

Als je graag een paar praktische, veterloze schoenen wilt, die je gemakkelijk aan kunt trekken, een geweldige pasvorm hebben en ook nog een super comfortabel zijn, dan hebben we hier bij Footway mooie schoenen van Rock Spring voor je. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en de leuke modellen maken het combineren met je kleding een piece-of-cake. Heb je je favorieten al gevonden? Geweldig! Dan kun je ze met slechts een paar klikken in huis halen. Bestellen bij Footway is namelijk erg eenvoudig en we zorgen er ook nog eens voor dat je ze snel in huis hebt. Wat wil je nog meer? We hopen dat je veel plezier zal hebben van je nieuwe Rock Spring schoenen!

Posts about Rock Spring
M
Mineke -
Show more posts
EEN PAAR OVER
Orlando Pink
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Inoko Navy
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Inoko Wine
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 2

65 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK