Rocket Dog, Schoenen

7 zoekresultaten

Eigentijdse Amerikaanse ROCKET DOG schoenen voor haar

Het merk schoenen Rocket Dog is in 1997 opgericht. Rocket Dig schoenen maakten al snel naam door de soms dwaze combinaties van stijlen. Hetgeen het merk zo kenmerkt en uniek maakt. Zo weet Rocket Dog sandalen te combineren met gevoerde winterlaarzen, stoere sneakers met ballerina's en sexy pumps met zakelijke veterschoenen voor dames. De uitkomsten van deze experimenten zijn elke keer prachtig om te zien en verbazend draagbaar. Het merk is in Nederland minder bekend dan in veel andere landen. Dat neemt niet weg dat deze schoenen geweldig staan bij de Nederlandse vrouw, welke van bijzondere mode houdt.

Verzorging voor je unieke ROCKET DOG schoenen

Met deze schoenen aan je voeten zal je een echte blikvanger dragen. Maar om deze blikvanger mooi te houden is het nodig om te wat verzorging te schenken. Een impregneerspraytje erop om water en vuiligheid van je geweldige schoenen te weren is geen overbodige luxe. Doe dit wel voor je ermee gaat pronken. Dat voorkomt zoveel mogelijk vlekken. Het unieke leer heeft zo nu en dan wat vetleer nodig om strak en uniek te blijven en niet te gaan scheuren. Kleine moeite voor heel veel plezier.

ROCKET DOG schoenen voor de individuele unieke vrouwen voeten

Rocket Dog richt zich op meisjes en jonge vrouwen die van mode houden, maar deze mode niet slaafs volgen. De jonge vrouwen waar Rocket dog zich op richt zijn zelfverzekerd, zelfbewust en onafhankelijk. Ze houden van een oprechte stijl die wel voldoet aan de mode eisen, maar die toch heel persoonlijk, individueel en uniek zijn. De trendy vrouw maar wel met eigen stijl. Bij je dagelijkse en soms wat saaie outfit staat zo’n geweldige schoen van Rocket Dog fantastisch. Het is soms net dat ene extra wat je mist aan je outfit. Een ware eyecatcher voor aan de vrouwelijke voet, waar en wanneer je zelf maar wilt.

Online bij Footware originele ROCKET DOG schoenen

Opvallend de dag doorkomen door een fantastisch exemplaar schoenen, dat doe je met de schoenen van Rocket Dog. En dit merk is er in allerlei modellen, kleuren en maten te verkrijgen bij Footway. De makkelijk en overzichtelijke site loods je zo door de collectie heen. Behalve dit geweldige schoenen merk, hebben wij nog tal van andere laag geprijsde merk schoenen welke een waar genot voor het oog zijn. Elk model en maat op voorraad en snel bij je thuisbezorgd.

Orchard
EEN PAAR OVER
Satria
KORTING
Spirit
KORTING
Orella
KORTING
Abrielle
KORTING
Koopjeshoek
Pagina 1 van 1

7 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK