Rockport Schoenen Online

132 zoekresultaten

ROCKPORT schoenen, waar elegantie en comfort samen komen

In 1982 werd in Amerika de eerste schoenenlijn voor vrouwen gemaakt door Rockport. Een schoen welke de ontwerpers vonden ontbrengen in de alledaagse schoenen. Een comfortabele schoen welke aan je voet zat als een sneaker. In 1990 werd het gekke idee van Tony Post, directeur bij Rockport uitgevoerd. Namelijk het lopen van de marathon van New York op schoenen van Rockport. Hij wilde op deze manier laten zien wat de kracht van de schoenen is, de dempende eigenschap. Rockport is onderdeel van het Reebok concern, hetgeen je terug ziet in de schoenen. De schoenen voor hem en haar zijn vaak casual maar tevens heel elegant en representatief en zullen je niet alleen geweldig staan onder een pantalon maar bij een jeans misstaan ze zeker ook niet!

Verzorg niet alleen je voeten, maar ook je ROCKPORT schoenen

De Rockport schoenen zijn een waar genot aan je voeten. En dat genot wil je het liefst zo lang mogelijk behouden. Zorg er voor dat je ze behandelt met een impregneerspray of leervet. Zo voorkom je zoveel mogelijk vlekken en beschadigingen aan je nieuwe schoenen. Behandel ze met enige regelmaat om zo het plezier jarenlang te behouden. En bij een vlekje, met een vochtige schone doek het vlekje verwijderen en deze vervolgens goed laten drogen in de open lucht.

Voor hem en haar de comfort aan je voeten met ROCKPORT schoenen

Rockport maakt zowel schoenen voor heren en dames. De Rockport herenschoenen zijn veelal casual en netjes. Ze zitten heerlijk comfortabel en hebben een uitstekende pasvorm. Voor heren vindt je in de Rockport collectie o.a. veterschoenen, instappers en laarzen. De collectie voor dames is nog groter en uitgebreider. Het zijn modieuze schoenen, zowel netjes als sportief en daardoor draagbaar op alle gelegenheden. Het assortiment Rockport damesschoenen omvat ondermeer enkellaarzen, pumps, hoge laarzen, ballerina's en slippers. Veel keuze dus uit prachtige heerlijk zittende Rockport schoenen.

Online ROCKPORT bij Footway

Rockport combineert via de modernste technieken extreem lichtgewicht en een pasvorm van sport en wandelschoenen met mooie designs voor dagelijks gebruik. Zodat je het beste hebt van beide werelden. Zodra je eenmaal Rockport schoenen hebt gehad dan wil je nooit meer anders! En bij Footway kan je Rockport en vele andere merk schoenen, voor een lage prijs bestellen op onze makkelijk te bedienen website! En ook nog eens voor je het weet bij je thuisbezorgd vanuit ons eigen magazijn.

Demisa
KORTING
Pagina 1 van 3

132 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK