Schoenen

200 zoekresultaten

Axelda schoenen– Voor warme en comfortabele voeten

Axelda is een Zweeds schoenenmerk met heerlijk warme en comfortabele schoenen en pantoffels in het assortiment. Hou je van warme voeten en knusse, huiselijke momenten? Dan zijn de instappers en pantoffels van Axelda zeker de moeite waard om te bekijken. Hier bij Footway vind je mooie schapenvacht sloffen in zowel hoge als lage modellen, maar ook mooie, stijlvolle en comfortabele instappers die je zowel thuis als op het werk kunt dragen.

De verzorging van je Axelda schoenen en pantoffels

De schoenen en sloffen van Axelda worden gemaakt van verschillende materialen. De sloffen worden gemaakt van schapenleer en schapenwol, en sommige modellen hebben een rubberen zool. Leer is een natuurlijk product met veel goede eigenschappen, maar dat wel de juiste verzorging en aandacht nodig heeft. Er zijn speciale producten verkrijgbaar voor het onderhouden en schoonmaken van je schapenvacht sloffen, waardoor je ze langer mooi kunt houden. Indien nodig kun je de sloffen wassen in een mild sopje, maar dit kun je het beste zo veel mogelijk beperken. Leren instappers kun je behandelen met leerproducten zoals crème en schoonmaken kan met een vochtig, zacht doekje. Als je je Axelda schoenen goed onderhoudt, zal je er langer plezier aan beleven.

Voor het dragen van comfortabele Axelda schoenen zijn er geen regels

Een paar comfortabele instappers en sloffen kun je eigenlijk overal bij dragen. Je kunt ze gewoon onder je werkkleding dragen voor een ontspannen look, waarbij je zonder pijnlijke voeten de dag door komt. Maar je kunt natuurlijk ook ervoor kiezen om bij het thuiskomen je knusse huispak aan te trekken met een paar warme Axelda sloffen eronder en je bent klaar om lekker relaxt op te bank te ploffen. Er zijn geen regels voor het stijlen van deze comfortabele Axelda schoenen, want het belangrijkste is dat je kunt genieten van het moment en je voeten de rust en ontspanning kunt bieden die ze verdienen.

Axelda schoenen online bij Footway

In het assortiment van Footway hebben we een ruim aanbod aan Axelda schoenen. Van lage, pluizige, warme sloffen, tot de enkelhoge modellen in mooie natuurkleuren als bruin, beige en zwart, en de super comfortabele instappers in teenslipper model of met mooie gespen. Wat je voorkeur ook is, met een paar schoenen van Axelda kun je er zeker van zijn dat je het ultieme comfort in huis haalt. En als je je schoenen hier bij Footway bestelt, kun je er ook van op aan dat je snel van je nieuwe favorieten kunt genieten dankzij onze snelle levering.

KORTING
EEN PAAR OVER
KORTING
Demisa
KORTING
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Perth Nutmeg
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
London Black
KORTING
Luis Black
KORTING
EEN PAAR OVER
Riga Sand
KORTING
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 4

200 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK