Rodebjer, Schoenen

50 zoekresultaten

Exclusieve schoenen voor de dagelijkse behoefte, RODEBJER schoenen

In 1999 werd in New York, Amerika, het merk Rodebjer opgericht door de Zweedse Carin Rodebjer.Inmiddels is het merk uitgegroeid en wereldwijd te verkrijgen in meer dan 20 landen. Behalve kleding heeft Rodebjer ook een zeer exclusieve schoenen collectie uitgebracht. Het zijn schoenen met een eigen persoonlijkheid en waarbij je niet na hoeft te denken wat voor outfit je erbij aan moet trekken. Schoenen die veelzijdig zijn en voldoen aan je dagelijkse behoefte als moderne vrouw. En dat is toch wel erg prettig in ons drukke bestaan. Het niet na hoeven denken over een bijpassende outfit, omdat ze overal bij staan.

Verzorgtips voor je RODEBJER schoenen

Rodebjer heeft mooie contrasten weten te creëren door de eenvoud en mooie details. Het merendeel van de Rodebjer schoenen zijn gemaakt van hoogwaardige, natuurlijke materialen. Zoals leder en suède. Ook zijn er een aantal modellen van textiel of een mengsel van synthetische en textiel. De zolen zijn veelvuldig gemaakt van rubber. De leren schoenen moeten zo nu en dan ingevet worden met een leervet om het zo soepel te houden. De andere materialen dienen behandelt te worden met een impregneerspray om zo zoveel mogelijk vlekken te voorkomen.

De eigentijdse moderne vrouwen heeft RODEBJER schoenen nodig

Rodebjer laarzen, schoenen en sandalen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en varianten. Ook zijn ze er in een aanzienlijk breed aantal kleuren, materialen en hakhoogten. Rodebjer schoenen heeft door de jaren heen de schoenen ontwikkel tot een elegante en speelse schoen wat een wens is voor elke actieve en moderne vrouw. De schoenen hebben vaak een moderne en toch tijdloos design en deze zijn makkelijk te combineren door de zachte elementen. Een verscheidenheid aan modellen maakt zich uitstekend voor zowel dagelijks gebruik en bijvoorbeeld een etentje. Je hoeft na je werk geen andere schoenen aan te trekken en je kan zo in 1 keer door naar de volgende afspraak.

Online bij Footware, RODBJER schoenen

Iedere vrouw heeft een paar Rodbjer schoenen nodig. Even niet nadenken over je outfit en welke schoenen erbij passen. Gewoon je schoenen aantrekken en je dag kan beginnen. Een heerlijk makkelijk idee. Het is ook zo makkelijk om deze schoenen te bestellen op de website van Footway. Alles op voorraad en geleverd vanuit ons eigen magazijn, makkelijk en snel. Rodbjer schoenen, maar ook vele andere hoogwaardige laaggeprijsde merkschoenen hebben wij in ons assortiment. Allerlei modellen, kleuren, patronen en voor iedere portemonnee, schoenen van Footway.

Lazar Black
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Gaby Mango
KORTING
Gaby Navy
KORTING
Pagina 1 van 1

50 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK