Rohde, Schoenen

41 zoekresultaten

Duitse kwaliteit en een genot voor het oog RHODE schoenen

In 1862 werd de Rohde leerlooierij opgericht. Door deze looierij ontstond een een schoenenfabriek en hierdoor dus ook uiteindelijk het merk Rohde. Dit gebeurde in 1947, onder de naam Rohde werden er schoenen van restmaterialen gemaakt. Natuurlijk dit op de dag van vandaag niet meer aan de orde en maakt het bedrijf de succesvolle pantoffels en schoenen. Rohde kan zich wel noemen tot 1 van de belangrijkste Duitse schoen merken. Het merk heeft pantoffels en schoenen voor zowel de dames en heren als de kinderen. Rohde begon met de bekende pantoffel, maar heeft inmiddels ook diverse casual schoenen, sandalen, sneakers en wandelschoenen.

Onderhoudt je schoenen

De schoenen van Rhode zijn een streling voor het oog. Om deze streling te behouden is het daarom verstandig en raadzaam om je schoenen zo nu en dan wat aandacht te geven. Voordat je de eerste stap ermee gaat zetten is het belangrijk dat je je schoenen behandelt. Een impregneerspray doet een hoop vuiligheid voorkomen. Bij een leren schoen is het belangrijk deze met regelmaat met een leervet in te smeren om zo het leer soepel te houden en scheurvorming te voorkomen.

Comfort en stijlvol in 1 met de RHODE schoenen

De Rhode pantoffels zijn gemaakt van zachte soepele leersoorten en voetbedden zodat de Rhode pantoffels aangenaam en comfortabel zitten. En dat is natuurlijk een must bij pantoffels! Daarbij is er ook nog eens een goede prijs en kwaliteit verhouding. De schoenen zijn ontworpen voor meer comfort en de zool van suède geeft de voet een verfrissend gevoel. Ze passen als werkschoen in banen waarbij beweging dagelijkse kost is. Door de zachte voering zorgt het ervoor dat het de gehele dag comfortabel aan je voeten voelt. Rohde schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen met gesloten of open schoen. De open schoenen hebben verstelbare banden en kan zo worden aangepast aan de schoenmaat. De collectie heeft ook klassieke zachte en comfortabele slippers voor dames en heren.

Online bij Footway de RHODE schoenen

Baal je er soms ook zo van dat je net dat ene geweldige paar schoenen ziet en bij het bestellen je ziet dat je maat er niet is? Voorkom dat door te bestellen bij Footway. Wij hebben alle schoenen op voorraad in veel verschillende maten. Daarbij hebben we ook een heel breed assortiment schoenen, met zeer uiteenlopende merken. Niet alleen de Rhode schoenen, maar ook tal andere geweldige schoenen. Bestel makkelijk en snel op Footway!

6631-44 Rosy
KORTING
EEN PAAR OVER
Alba Schwarz
EEN PAAR OVER
KORTING
KORTING
6130-80 Grey
KORTING
KORTING
Alba Weiß
EEN PAAR OVER
Alba Mocca
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Alba Kupfer
KORTING
6066-80 Grey
EEN PAAR OVER
Alba Weiß
EEN PAAR OVER
KORTING
NIEUW
NIEUW
Pagina 1 van 1

41 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK