Romika Schoenen Online

26 zoekresultaten

Romika

-

Het Duitse Romika werd in 1921 opgericht en is een deel van de Joseph Seibel-groep, één van de oudste en meest succesvolle producenten van schoenen in heel Europa.

Bij Romika vind je een groot aanbod aan mooie schoenen, sandalen, klompen, boots, loafers, sneakers en nog veel meer voor zowel dames als heren.

Waarom kiezen voor Romika?

Romika’s veelzijdige aanbod van schoenen geeft haar klanten iets unieks voor elke gelegenheid. Het team werkt voortdurend om de perfecte combinatie van kwaliteit en stijl aan iedere schoen toe te voegen. Ze begonnen bijna een eeuw geleden en de traditie zet zich voort!

Dankzij de lange geschiedenis heeft Romika strikte kwaliteitscontroles, wat betekent dat je altijd een paar schoenen krijgt die aan de verwachtingen voldoen.

Om de kwaliteit hoog te houden doen ze twee belangrijke dingen: Ten eerste gebruiken ze alleen maar textiel en materiaal van de hoogste kwaliteit en wat zowel duurzaam als comfortabel is. Ze kiezen bijvoorbeeld het beste leer uit van over de hele wereld, zoals uit Duitsland, Italië, Amerika, Frankrijk en Indonesië. Ten tweede houden ze zich up-to-date. Iedere collectie heeft ontwerpen die elegant, interessant en uniek zijn, en daarom kun je in het assortiment van Romika het perfecte paar voor iedere gelegenheid vinden.

Wat is er zo bijzonder aan Romika?

Romika’s team is niet tevreden met alleen het vinden van het perfecte materiaal. Ze gebruiken bovendien een aantal verschillende technieken om ervoor te zorgen dat de kwaliteit hoog is en de stijl tijdloos. Ze gebruiken bijvoorbeeld het TEX-membraan TopDry-TEX, wat de schoenen wind- en waterdicht maakt, maar tegelijkertijd ook ademend.

Romika’s bestseller-zolen van PU geven je extra comfort en zijn zowel licht als flexibel. En als je op zoek bent naar comfort, mis dan niet de schoenen met unieke steungevende zijkanten en orthopedische zolen.

Ook wat de klantenservice betreft vindt Romika alleen het allerbeste goed genoeg. Bovendien dragen ze een steentje bij aan het milieu door een zolen te gebruiken die gemaakt zijn van gerecycled en milieuvriendelijk materiaal. Wanneer je voor deze schoenen kiest heb je 55% minder CO2 gebruikt dan met vele andere merken. Dit geldt natuurlijk voor ieder paar.

Kort samengevat: Romika heeft schoenen die mooi, duurzaam, ongelofelijk comfortabel én milieuvriendelijk zijn. Wat wil je nog meer?

Pagina 1 van 1

26 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK