Rubber Duck, Schoenen

28 zoekresultaten

Rubber Duck- laat regenweer niet je speeltijd verpesten

Een koude winter met sneeuw mag niet in de weg staan voor speelse kinderen. Slecht weer of koude winters zijn vrijwel nooit een zorg voor kinderen. De winterboots van Rubber Duck zijn gemaakt zodat kinderen elke dag lekker kunnen spelen, zonder het koud te hebben. Het assortiment bestaat uit warme en comfortabele winterboots in leuke kleuren, met een zool met een goede grip. Perfect voor de winter tijdens een sneeuwballenoorlog of bij het maken van een sneeuwpop.

Rubber Duck- inspiratie van een oude vriend

Een product dat mensen liet lachen, dat was het idee van de oprichter van Rubber Duck, Eik, toen hij economie studeerde in Kopenhagen. Eik hade duidelijk andere plannen dan het studeren van economie op dat moment. Hij wilde graag beginnen met het maken van schoenen die niet alleen leuk waren, maar ook functionaliteit zouden bieden. Hij lanceerde zijn eerste collectie in 2005. Eik was verantwoordeijk voor het hele proces. Van design, marketing, verkoop tot distributie. De reacties van de klanten waren erg positief, waardoor Eik graag verder wilde gaan, ondanks het harde werk. Rubber Duck Snowjoggers zijn het resultaat van een oude foto van Eik en zijn hond Nuik van toen Eik klein wasen dit zijn de coolste winterboots van ze allemaal geworden.

Rubber Duck- speelse schoenen!

De grote ontwikkeling is te danken aan de nieuwsgierigheid van het merk om net dat beetje extra te doen dat nog niet door iemand anders is gedaan wat betreft design, functionaliteit of kwaliteit. Verspreid vreugde en geniet van het comfort van de geweldige schoenen van Rubber Duck. De multifunctionele boots zijn prima te combineren met verschillende soorten kleding. Van een overall tot jeans. Niets is onmogelijk. Het belangrijkste van alles is om te onthouden dat het niets uit maakt hoe je eruit ziet. Als je het maar naar je zin hebt tijdens het spelen.

Rubber Duck online bij Footway

Bekijk het assortiment van Rubber Duck hier bij Footway. Je zal zeker vrolijk worden van alle schoenen die je ziet. Perfect voor in het park, de tuin, op school of gewoon om lekker buiten te spelen met vriendjes. Ontspan en winkel op je gemak bij Footway.

EEN PAAR OVER
Arctic
KORTING
Pagina 1 van 1

28 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK