Salomon Schoenen Online

254 zoekresultaten

Salomon – de logische keuze voor de serieuze sporter

Op dit moment is Salomon een van de meest toonaangevende sportmerken voor serieuze sporters en atleten. Gedurende de 65 jaar sinds oprichting van dit merk wordt er voortdurend gestreefd naar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van design en kwaliteit. Dit heeft geresulteerd in een grote populariteit onder snowboarders, alpinisten en skiërs. Salomon maakt specifiek kleding en schoenen voor onder andere downhill, cross country en trail sporters.Door middel van hoge innovatieve ontwikkelingen staat Salomon garant voor hoge prestaties en een actieve vrijetijdsbesteding.Bij Salomon kan je terecht voor laarzen en schoenen die ervoor zorgen dat je prestaties altijd op het hoogste niveau zullen liggen.

Salomon – een outdoor merk bij uitstek

Het merk Salomon is opgericht in 1947 in de Annency, in het hart van de Franse Alpen door de Franse ski-liefhebber François Salomon, zijn vrouw en hun zoon Georges. Samen staan zij aan de wieg van de eerste moderne bindingen voor ski’s. In 1997 wordt het merk onderdeel van de Adidas Group en weer 8 jaar later wordt Salomon verkocht aan het Finse Amer Sports voor 485 miljoen Euro. Tegenwoordig produceert Salomon apparatuur en schoenen voor diverse outdoor activiteiten zoals wandelen, klimmen, skiën en snowboarden. Hun collecties worden wereldwijd verkocht.Ondanks dat Salomon al jaren geen nieuwe inline skates heeft geproduceerd, zijn de meeste beoefenaren van deze sport ervan overtuigd dat de inlines die in het verleden door Salomon werden gemaakt nog steeds tot de beste ter wereld behoren.

Salomon – stijl en onderhoud

Het concept achter Salomon is eigenlijk heel simpel; nieuwe ideeën omzetten in concrete concepten en voortdurende de grenzen van wat mogelijk is uit te breiden. Met Salomon schoenen en laarzen kan je continue je eigen grenzen opzoeken en dus ook verleggen.Maar stijl is niet uit het oog verloren. Bij Salomon kan je slagen voor stevige laarzen in modieuze kleuren zoals rood, blauw, zwart en paars. Maar voor diegene die een voorkeur hebben voor een klassieke look zijn er ook schoenen en laarzen in grijs, bruin, beige en wit.Goed onderhoud is het halve werk; maak je schoenen bij thuiskomst goed schoon met een borstel en schoon water. Was je schoenen nooit in de wasmachine. Laat je schoenen gewoon drogen aan de lucht en hou ze bij het drogen weg van direct zonlicht.

Salomon - online bij Footway

Bij Footway hebben we een groot assortiment met onder andere schoenen, laarzen en loopschoenen van Salomon op voorraad. Als het om schoeisel gaat wat je helpt om je persoonlijke doelen te bereiken is kwaliteit belangrijk. Er zijn veel sportmerken verkrijgbaar op dit moment, maar er zijn er maar weinig die op dit niveau van kwaliteit zitten als bij Salomon.We zorgen ervoor dat je je nieuwe Salomons snel in huis hebt. Winkelen was nog nooit zo makkelijk!

Posts about Salomon
s1mr1, Gids -
Linda, Gids -
Show more posts
Pagina 1 van 5

254 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK