Sand Schoenen Online

1 zoekresultaten

Sand of Copenhagen

Een tijdloos design, passie en creativiteit zijn woorden die het Deense merk Sand of Copenhagen omschrijven. Een merk dat wordt gekenmerkt door zorgvuldig gekozen materialen en de keuze van de details, die ervoor zorgen dat de kleding en de schoenen van het merk echt opvallen. SAND is een combinatie van Scandinavisch handwerk en een design met inspiratie uit Zuid-Europa. Met deze fantastische stijl is SAND een erg populair merk geworden.

Van Randers naar de grote wereld

Toen Lene en Sören elkaar in hun jonge jaren op school leerden kennen, merkten ze al gauw dat ze meer dan alleen liefde deelden. Ze hadden ook een grote passie en intreresse voor mode en design. De voor de hand liggende optie was dan ook om samen een winkel te openen. Van een kleine winkel in de stad Randers in Denemarken 1981 is het merk gegroeid en heeft momenteel ca 1200 resellers in 32 landen op 3 continenten. Bekende namen over de hele wereld hebben SAND geholpen met hun reclamecampagnes. Zo kun je onder andere de rockster Bryan Adams, de band Duran Duran en de it-girl Paris Hilton in de kleding en schoenen van SAND zien.

SAND schoenen - innovatie meets design

Creativiteit, passie en innovatie zijn drie woorden die het ontwerp achter SAND producten samenvatten. Van de kleine winkel in Randers, die in de vroege jaren '80 werd geopend, tot een internationaal bekend merk. De Scandinavische look wordt gecombineerd met een Zuid-Europese charme. SAND creëert kleding en schoenen voor alle smaken over de hele wereld. De schoenen worden gemaakt van leer en andere natuurlijke materialen, waardoor ze gemakkelijk te combineren zijn met alle soorten kleding. Stijl is het bekendste kenmerk van Sand. Perfect voor bij een pak of voor bij je feestelijke kleding.

Sand schoenen online bij Footway

SAND is een merk dat je natuurlijk bij Footway kunt vinden. Ga er maar eens lekker voor zitten en kijk rond in ons assortiment. Bestel je schoenen online bij Footway en we zullen ervoor zorgen dat je ze snel in huis hebt. Winkelen bij Footway gaat snel en eenvoudig.

Pagina 1 van 1

1 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK