Crocs Sloffen

352 zoekresultaten

Crocs – een schoenrevolutie aan je voeten

In 2002 werden Crocs aan de wereld geïntroduceerd en een cultrevolutie was geboren. Deze “nep pantoffel” is sindsdien niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Oorspronkelijk waren de schoenen bedoeld als buitenschoenen vanwege het anti-slip effect. Juist vanwege dit effect was de introductie van deze schoen tijdens de Fort Lauderdale Boat Show in Florida (Amerika).Crocs zijn in Amerika gecertificeerd door de Raad van Ergonomie en de Amerikaanse Medische Raad voor podotherapie. Een van de Crocs-oprichters en vice-president, Lyndon Hansson heeft verklaard dat deze schoenen speciaal zijn ontworpen om pijn in de voeten te elimineren.Tot nu toe zijn er wereldwijd 300 miljoen paar Crocs verkocht in 90 landen. Dat succes is natuurlijk voor het grootste deel te wijten aan het unieke ontwerp van de schoen, de vele modellen en kleuren en dat de schoen voor zowel heren, dames als kinderen verkrijgbaar zijn.Zelfs gedurende de warmste zomerdagen voelen je voeten heerlijk koel en verfrist vanwege het unieke ontwerp van deze schoenen. Crocs bieden weerstand tegen bacteriën en onaangename luchtjes.

Stijl met Crocs

Vanwege de vele modellen en kleuren van deze unieke schoen is het eindeloos combineren met welke zomeroutfit je ook klaar legt voor die dag. De heren kunnen hun korte broek combineren met een stoer polo-shirt en met een paar Crocs eronder zijn jullie klaar voor de perfecte dag op het strand. En laten we de dames niet vergeten! Een maxi-jurk of kort rokje; een paar Crocs eronder en je hoeft alleen nog maar te bedenken welk terrasje je voor die dag uitzoekt. En dan nog de kids: zonder gevaar voor uitglijden kunnen ze helemaal losgaan in de speeltuin op hun Crocs. Plezier voor hele familie!

Probeer vandaag nog een paar Crocs

Bij Footway geloven wij in voeten. Gedurende ons hele leven zorgen ze ervoor dat we op onze bestemming komen. En daarom verdienen ze ook onze aandacht. Zorg daarom goed voor je voeten. Dit kan je onder andere doen door de aanschaf van een paar Crocs. Misschien heb je zo je twijfels over het ontwerp; wij dagen je uit om uit je comfort zone te stappen en een paar Crocs te proberen. Wie weet, misschien is het met het unieke materiaal en het heerlijke gevoel van het lichtste paar schoenen ter wereld wel liefde op het eerste gezicht?

Onderhoud van je Crocs

Misschien wel de makkelijkste schoen in het onderhoud. Ze zijn makkelijk schoon te spoelen in water. Wij helpen je graag snel je verkoelende slippers in. Bij Footway hebben we een breed assortiment en ben je verzekerd van een snelle verzending. Winkelen bij ons is erg eenvoudig en we weten zeker dat je bij ons zal slagen.

Bistro Black
KORTING
KORTING
KORTING
Jump
KORTING
Jump Navy
KORTING
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
KORTING
KORTING
Pagina 1 van 6

352 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK