Sanita Clogs Schoenen Online

26 zoekresultaten

Sanita Clogs schoenen - De orginele Deense klompen sinds 1907

Sanita Clogs is een Deens merk dat al klompen produceert sinds 1907. In het begin richtten ze zich vooral op het maken van comfortabele en duurzame werkschoenen, maar tegenwoordig zijn er ook modellen te vinden met een meer elegante look die perfect zijn voor een dagje uit of voor een feestje. De klompen worden gemaakt met traditioneel vakmanschap, ze zijn zeer comfortabel en hebben een robuuste en cleane look en zijn uiteraard hier in het assortiment van Footway te vinden.

Het onderhouden van je Sanita Clogs schoenen

Als je kiest voor een paar Sanita Clogs schoenen, dan zal je al gauw merken dat je niet meer zonder wilt. Je wilt dan natuurlijk ook graag dat je schoenen zo lang mogelijk meegaan en mooi blijven. Zorg ervoor dat je vuil zo snel mogelijk verwijderd met een vochtig doekje. Voor hardnekkige vlekken kun je gebruik maken van een zeepsopje. Indien de bovenkant van de schoenen gemaakt is van leer kun je deze behandelen met schoensmeer voor leer. Je mag de schoenen nooit bij een verwarming of andere warmtebron laten drogen, ze kunnen hierdoor namelijk beschadigd raken en dat zou zonde zijn van je mooie Sanita Clogs.

Super comfort en eindeloos combineren met Sanita Clogs schoenen

Deze stevige Sanita Clogs schoenen zijn perfect voor op het werk, maar kunnen uiteraard ook voor andere gelegenheden gebruikt worden. In het assortiment vind je niet alleen de klompen met de klassieke look, maar ook meer feestelijke open modellen met een hak in een mooie effen kleur of een vrolijke print en zelfs stijlvolle enkelhoge modellen. Je kunt ze overal mee combineren, van je werkkleding tot een leuke zomerse jurk met een hoed. Een ding is zeker, met Sanita Clogs schoenen geniet van je ultiem comfort en bied je je voeten een stevige basis.

Sanita Clogs schoenen online bij Footway

Hier bij ons vind je een ruime keuze aan Sanita Clogs modellen. Er zijn eenvoudigere, stijlvolle modellen te vinden voor naar je werk, maar ook feestelijke en meer elegante schoenen voor in je vrije tijd. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat maakt deze schoenen niet alleen comfortabel maar ook nog eens heel leuk. Bestellen doe je eenvoudig hier bij Footway. Zoek je favoriete model, leg ze in je winkelwagen en met slechts een paar klikken haal je je nieuwe Sanita Clogs in huis. Heb je vragen? Aarzel dan niet en laat van je horen! We vinden het leuk om met onze klanten te kletsen en we helpen je graag!

Pagina 1 van 1

26 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK