Scholl Schoenen Online

148 zoekresultaten

Scholl – een wetenschap speciaal voor voeten

Bij Scholl staat de wetenschap voor voeten centraal.

Alle schoenen van Scholl worden ontworpen volgens een biomechanisch systeem. Dit betekent dat ieder paar schoenen wordt onderworpen aan strenge testen gedurende het productieproces, om er zodoende voor te zorgen dat de schoenen aan de garantie voldoen die aan de grondslag ligt van Scholl; een optimale pasvorm, steun en stabiliteit aan uw voeten, een schoen die zich maximaal aanpast aan uw voeten, onovertroffen comfort en optimale duurzaamheid.

Scholl – kennis van de voet sinds 1906

William Scholl is pas 17 jaar oud als hij de link legt tussen een gezond lichaam en de ondersteuning van de voeten die hiervoor nodig zijn. Hij is dan aan het werk in een kleine schoenenwinkel en ziet dagelijks klanten in de winkel met chronische pijn in hun voeten. Hij raakt hierdoor dusdanig geïnspireerd dat hij met een studie medicijnen begint voor meer kennis over het menselijk lichaam.Een aantal jaren later richt hij het Scholl Illinois College of Pedicure and Orthopaedics op waar patiënten gratis onderzocht kunnen worden aan hun voeten.Halverwege de jaren ’60 is het eerste paar Scholl schoenen een feit met de introductie van de Pescura modellen. Deze sandaal heeft een anatomisch gevormd voetbed gemaakt van beukenhout. Het merk Scholl neemt een vlucht als het beroemde model Twiggy wordt gefotografeerd met een paar Scholls aan haar voeten. Een aantal jaar later is het merk Scholl een wereldberoemd merk geworden wat synoniem staat met stijl én comfort.

Scholl – echt Italiaans vakmanschap

In de Style Collectie van Scholl zijn schoenen verkrijgbaar die staan voor de perfectie combinatie tussen elegantie, kwaliteit en comfort. Alle modellen worden ontwikkeld door Italiaanse ontwerpers en versterkt door de technologie die wordt ontwikkeld door de eigen ingenieurs van Scholl. Hier vind je schoenen die Italiaanse klassieke design uitstralen, laarzen in rode suède en zilveren sandalen voor een glamoreus tintje aan die mooie feestjurk.Maar ook zijn er voor de modebewuste man slip-ons van Scholl in klassieke kleuren verkrijgbaar. Deze schoenen geven een coole en ontspannende look aan iedere outfit.Leren schoenen houden ervan om af en toe met leervet behandeld te worden. Vuil gaarne verwijderen met een natte doek zonder reinigingsmiddelen. Het beste is om leer aan de lucht te laten drogen.

Scholl – snel in huis bij Footway

Bij Footway hebben we een groot assortiment van Scholl schoenen. Voor zowel mannen als vrouwen zijn hier sandalen en schoenen voor een ultiem voetencomfort te vinden. De basis voor ieder paar Scholls is er om ervoor te zorgen dat via je voeten de rest van uw lichaam ook ondersteund kan worden.Wij helpen je graag hierin en zorgen ervoor dat je nieuwe schoenen snel bij je afgeleverd worden.Welkom bij Footway!

Posts about Scholl
R
regina -
R
regina -
Show more posts
Nautilus
Jump Navy
Rio Red
KORTING
Tessa Silver
KORTING
Tangor Brown
KORTING
Jump
Glade Black
KORTING
Maya Red
KORTING
Maya Grey
KORTING
Rio AD Black
KORTING
Heaven
Glade Petrol
KORTING
Heaven Khaki
KORTING
Ranja Black
EEN PAAR OVER
Heaven Navy
KORTING
Willow Beige
KORTING
Forge Black
KORTING
Deneb Navy
KORTING
New Massage Black
EEN PAAR OVER
Rio WG AD Pink
KORTING
Jump White
KORTING
Tecla Navy
KORTING
Moldava Purple/Mint
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 3

148 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK