Senso, Schoenen

15 zoekresultaten

Senso - Mooie modieuze schoenen uit Australië

De schoenen van het merk Senso vergullen je dag met een vleugje vrolijkheid dankzij de leuke, stijlvolle designs. Je kunt in het assortiment van Senso schoenen vinden voor alle soorten gelegenheden en we zijn er van overtuigd dat je een paar kunt vinden dat bij jou en jouw stijl past. Ga er maar eens lekker voor zitten en bekijk de leuke schoenen van dit moderne schoenenmerk.

Senso-schoenen - Modern en hoge kwaliteit

Senso werd opgericht in 1980 door een koppel uit Australië. Ze begonnen met Senso omdat ze ontdekt hadden dat er veel vraag was naar moderne schoenen van hoge kwaliteit, tegen betaalbare prijzen. Aangezien dit niet of nauwelijks te vinden was, besloten ze om hun eigen merk te lanceren. Tegenwoordig is Senso een van de meest populaire schoenmerken in Australië en staan ze bekend om het maken van iconische, moderne schoenen van hoge kwaliteit.

Kies een paar Senso-schoenen dat bij je past

!Senso heeft verschillende modellen en kleuren schoenen in haar assortiment waar je uit kunt kiezen en ze worden gemaakt van mooie en goede materialen. Kijk altijd goed van welk materiaal de schoenen gemaakt zijn, zodat je ze op de juiste manier kunt behandelen. Je kunt hier bij ons verschillende producten vinden voor het onderhoud van je schoenen. Kijk goed van welk materiaal je schoenen gemaakt zijn, zodat je ze met de juiste producten kunt behandelen. Als je dit af en toe doet, dan blijven je schoenen langer mooi. Als je kiest voor een paar schoenen van Senso dan weet je zeker dat je een paar unieke schoenen in huis haalt!

Senso-schoenen online bij Footway

Bij Footway kun je veel verschillende merken en veel mooie modellen schoenen vinden. We hebben schoenen voor elke smaak en stijl en voor mannen, vrouwen en kinderen. We hopen dat je hier online bij Footway een mooi paar Senso schoenen kunt vinden. We hebben alle schoenen en maten die je ziet op voorraad wat ervoor zorgt dat je ze al snel in huis zult hebben. We willen je graag laten weten dat als je vragen of opmerkingen hebt, of bijvoorbeeld op zoek bent naar een bepaald model, je altijd contact op kunt nemen met onze klantenservice. Je kunt ons bellen of mailen en dan helpen we je graag verder. Tot ziens bij Footway.

Rene II
KORTING
Unique
KORTING
Vanetta VI
KORTING
Willow
KORTING
Guy
KORTING
Guy
KORTING
Xavier
KORTING
Yugo
KORTING
Bertina
KORTING
Janet
KORTING
Winona
KORTING
Jordan I
KORTING
Xenia
KORTING
Yugo
KORTING
Adela
KORTING
Koopjeshoek
Pagina 1 van 1

15 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK