Shabbies Amsterdam Schoenen Online

0 zoekresultaten

Shabbies Amsterdam - Schoenen voor alle gelegenheden

Kom mooi voor de dag met een paar schoenen van Shabbies Amsterdam. De schoenen van Shabbies Amsterdam zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens erg comfortabel wat betekent dat je er zonder problemen de hele dag op kunt lopen. Draag ze naar je werk, als je gaat winkelen met vriendinnen of een leuk avondje uit op de planning hebt staan. Bekijk het assortiment van Shabbies Amsterdam en kies je favoriete model.

De schoenen van Shabbies Amsterdam zijn er geliefd

Het merk Shabbies Amsterdam werd opgericht in 2004 door Fred de la Bretonière. Fred de la Bretonière had al een aantal andere lijnen voor schoenen en tassen op zijn naam staan toen het idee voor Shabbies Amsterdam kwam. Zijn eerdere collecties hadden veel aandacht en waardering gekregen en het duurde dan ook niet lang voordat Shabbies Amsterdam ook erg geliefd werd. Tegenwoordig is het dan ook een erg gewaardeerd merk waar veel vraag naar is.

De schoenen van Shabbies Amsterdam zijn eenvoudig te matchen

Shabbies Amsterdam maakt allerlei soorten schoenen. Er zijn platte modellen te vinden in het assortiment, maar ook schoenen met een lage hak en laarzen met een hoge schacht. Alle schoenen van Shabbies Amsterdam hebben natuurlijke kleuren zoals beige, bruin en zwart en daardoor kun je goed matchen met overige accessoires of kleding uit je garderobe. Voor welk model kies jij? Ga je voor de populaire laarzen of draag je liever een plat model? Eigenlijk kun je nooit een verkeerde keuze maken, want alle schoenen van Shabbies Amsterdam zijn van hoge kwaliteit en blijven lang mooi al je zorgt dat je je schoenen regelmatig onder handen neemt. Je kunt hier bij Footway allerlei schoenverzorgingsproducten vinden om je schoenen te behandelen. Op die manier heb je er langer plezier van.

Shabbies Amsterdam-schoenen online bij Footway

Je kunt bij Footway duizenden modellen en veel merken schoenen vinden. We hebben mooie schoenen voor zowel mannen, vrouwen als kinderen en er zijn schoenen voor elke smaak, stijl en gelegenheid te vinden. Voor een specifieke zoekopdracht kun je gebruik maken van onze filteropties, zodat je sneller je droompaar zal vinden. We hebben verschillende modellen van Shabbies Amsterdam in ons assortiment. Mocht je een model vinden dat je mooi vindt, maar hebben we je maat niet op voorraad, dan kun je contact met ons opnemen zodat we kunnen kijken wat we voor je kunnen betekenen. We kunnen je altijd helpen bij het vinden van een alternatief. Welkom bij Footway.

Pagina 1 van 1

0 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies.×