Shepherd, Schoenen

244 zoekresultaten

Shepherd – nummer 1 in comfort

Shepherd is op dit moment het toonaangevende merk als het gaat om schoenen gemaakt van wol en schapenleer. Shepherd heeft een zeer actieve klantenservice en luistert naar de wensen en eisen van de consumenten. Met deze input worden producten continue geüpdate om ze laten voldoen aan de gewenste kwaliteit. Met de schoenen en pantoffels van Shepherd heb je de mooiste voeten van het land en zeker de warmste! Shepherd werkt ook volgens strenge milieu eisen en produceert alle producten onder diervriendelijke condities. Dus lekker genieten zonder bezwaar!

Shepherd – van Zweden naar Milaan

Shepherd werd halverwege de jaren ’80 opgericht in Zweden en richten zich op het maken van de ultieme comfortabele schoen en laars. Ze konden zich toen nog niet voorstellen dat het delen van een foto van een paar nieuwe Shepherds op Instagram door de grotere mode-iconen zou leiden tot het fenomeen wat het tegenwoordig is.Shepherd neemt zijn verantwoordelijkheid naar dier en milieu serieus. Alle schapenhouders die hun wol wensen te leveren aan Sheperd tekenen een contract . Hiermee gaan ze akkoord met een diervriendelijke behandeling en wordt bijvoorbeeld mulesing (wegsnijden van huid rondom het achterwerk van een schaap) absoluut niet toegestaan door Shepherd. Het naleven van dit contract wordt gecontroleerd door een lokale dierenarts.

Shepherd – voor warme zomers en koude winters

Bij Shepherd vind je diverse modellen voor zowel de warme zomeravonden als de koude winterochtenden. Voor alle schoenen, laarzen en pantoffels bij Shepherd staat wol aan de basis. Als je bedenkt dat schapen hun hele leven buiten kunnen staan, kan je je voorstellen dat schoenen gemaakt van wol alle seizoenen van het jaar niet alleen warm, maar ook comfortabel aanvoelen.Met een mooi paar pantoffels kan je natuurlijk je makkelijke pyjamabroek aanhouden en de open haard lekker aanmaken. Samen met een goed boek is je dag compleet.Of wat dacht je van een paar stoere laarzen om op die mooie herfstdag op ontdekking te gaan. Het model True Outdoor van Shepherd is een heerlijk warm gevoerde laars met een buitenkant van krachtig en duurzaam leer. Perfect dus voor een lange wandeling of gewoon om de stad in te gaan. Combineer deze ruige laarzen met een spijkerbroek en kabeltrui voor die stoere outdoor look.Het beste onderhoud voor deze schoenen is een behandeling met lauw water en een mild reinigingsmiddel. Wanneer de schoenen nog een beetje vochtig zijn kan je ze een beetje oprekken en vervolgens laten drogen aan de lucht. Een zachte borstelbehandeling laat het leer weer helemaal opleven.

Shepherd – snel in huis met Footway

Bij Footway hebben we een ruim assortiment met meer dan 150 paar Shepherds op voorraad. Dus verwen jezelf en kijk even rond tussen al dat moois en comfortabels. Wij zorgen ervoor dat je je nieuwe schoenen snel in huis hebt.

Posts about Shepherd
B
Brenda Van Heghe -
M
Maya Volkerijk-Schouten -
Show more posts
Annie Stone
KORTING
Lena Asphalt
KORTING
Lina Stone
KORTING
Emmy Asphalt
KORTING
Emmy Stone
KORTING
Lena Grey
KORTING
Emmy Pink
KORTING
Sanna Black
KORTING
Isak Black
KORTING
Linda Black
KORTING
Pagina 1 van 5

244 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK