Shoe Shi Bar, Schoenen

8 zoekresultaten

Shoe Shi Bar schoenen hebben een minimalistisch design

Je zou het misschien niet meteen denken als je de naam hoort, maar Shoe Shi Bar is een merk dat afkomstig is uit Denemarken. Shoe Shi Bar maakt stijlvolle schoenen met een twist en vrolijke kleurrijke details. Je kunt ze goed matchen met de meeste kleding uit je garderobe en ze geven je outfits een extra boost waardoor je altijd met veel zelfvertrouwen de deur uit kunt gaan.

Stijlvol de dag door met schoenen van Shoe Shi Bar

Het Deense merk Shoe Shi Bar werd opgericht in 2001, toen er van een hobby werk gemaakt werd. Naast invloeden uit Denemarken haalt het merk ook inspiratie uit Italië en Afrika. De oprichter van het merk, Samir Souid, groeide op met een vader in de modebranche en hij mocht vaak met zijn vader mee naar het werk. Op die manier ontstond zijn intresse voor schoenen en begon een reis om van een droom werkelijkheid te maken.

Trendy schoenen van Shoe Shi Bar

Shoe Shi Bar combineert een eenvoudige en minimalistische Scandinavische stijl met kleuren en materialen uit het Zuidelijke halfrond en aankomende trends en stijlen. Met een paar schoenen van Shoe Shi Bar haal je dus een paar mooie en trendy schoenen in huis. De comfortabele, aparte schoenen staan mooi bij elke outfit en maken je look meer interessant en alle blikken zullen dan ook op je gericht zijn. In het assortiment kun je kiezen uit verschillende modellen. Ga voor een paar comfortabele sandalen voor de warmere dagen van het jaar of kies een mooi paar hakken uit voor als je een speciaal avondje uit op de planning hebt. Er zijn verder ook lage schoenen en boots te vinden, dus is er voor elke kledingstijl wel een goede match te vinden. We hopen dat je hier bij ons een mooi model kunt vinden.

Shoe Shi Bar-schoenen online bij Footway

Bij Footway kun je veel verschillende merken en veel mooie modellen schoenen vinden. We hebben schoenen voor elke smaak en stijl en voor mannen, vrouwen en kinderen. Je kunt hier bij ons onder andere schoenen van het merk Shoe Shi Bar vinden. We hebben leuke modellen in ons assortiment en we zijn er zeker van dat je een mooi paar zal vinden. Mocht je nou moeite hebben met het kiezen van de juiste maat of heb je andere vragen, dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van Footway. We staan voor je klaar en helpen je graag! Welkom bij Footway!

Nieuw binnen
Koopjeshoek
Pagina 1 van 1

8 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK