Skechers Schoenen Online

425 zoekresultaten

Skechers – een zacht kussen voor je voeten

Schoenen van Skechers zijn als een kussen voor je voeten. De inspiratie voor deze schoenen komt uit de skatesport en de schoenen staan bekend om hun hippe design en jeugdige uitstraling. De grote internationale doorbraak van dit merk kwam in 2010 met de Shape-Ups. Het unieke ontwerp van deze schoen zorgde ervoor dat de spieren werden verstevigd, de bloedsomloop optimaal werd gestimuleerd en zorgde voor een algehele verbetering van de conditie.

Ondertussen zijn Skechers wereldwijd doorgebroken en voor iedereen die graag trendy, modebewuste en hippe schoenen aan wilt hebben zijn Skechers de perfecte keuze.

Skechers – een sportgigant uit Amerika

Skechers wordt in 1990 opgericht door Robert Greenberg en zijn zoon Michael Greenberg. Hun doel was om een schoen te ontwerpen die zowel functioneel als comfortabel zou zijn. Robert Greenberg had al ruime ervaringen opgedaan in de schoenenindustrie als eigenaar van het succesvolle merk LA Gear. Samen met zijn zoon begon hij Skechers met als doelgroep de skateboarders. Vandaag de dag is Skechers het tweede grootste sportmerk in Amerika en produceert schoenen voor diverse specifieke takken van sport. Op dit moment hebben ze ruim 3000 paar schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen die zich graag van hun sportieve kant laten zien.De wereldbekende zangeressen Demi Lovato en Meghan Trainor verlenen graag hun medewerking aan dit sportieve merk maar ook de bokser Sugar Ray Leonard en pro golfer Matt Kuchar zijn een aantal van de bekende gezichten binnen het Skechers team.

Skechers - sportieve stijl

Skechers zijn de ideale schoenen voor iedereen met een sportieve levensstijl. Maar gelukkig is comfort nooit uit het oog verloren bij het ontwerpen van deze trendy schoenen. De laid-back lifestyle uit Californië is naadloos samengegaan met een sportieve schoen die voor dames, heren en kinderen de meest comfortabele ondersteuning geeft.Maar heb je een minder sportieve dag gepland en wil je gewoon lekker even de stad in of een terrasje bezoeken dan kan dat ook prima met een paar Skechers. Trek je favoriete korte broek aan en een klassiek wit T-shirt en de perfecte combinatie is gemaakt.

Skechers – snel in huis dankzij Footway

Het maakt helemaal niet uit welke sport je het liefst beoefend. Bij Skechers kan iedereen slagen voor het perfecte paar schoenen die samen met jou de grenzen van je mogelijkheden kan verkennen.Dankzij het enorme aanbod van loopschoenen, wandelschoenen, sportschoenen, laarzen, sneakers, sandalen en vele andere soorten schoenen slaagt iedereen makkelijk voor zijn of haar paar Skechers.

Bij Footway hebben we een ruim assortiment en zorgen ervoor dat je deze mooie schoenen snel in huis hebt. Winkelen was nog nooit zo makkelijk!

Posts about Skechers
Linda, Gids -
A
Annemieke -
Show more posts
22672 BBK
KORTING
EEN PAAR OVER
Mens Bbk
KORTING
22672 WHT
KORTING
Womens Uno Blk
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 8

425 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK