Sköna Marie, Schoenen

121 zoekresultaten

Praktisch en mooi in 1, met de SKONA MARIE schoenen

Skona Marie schoenen vindt zijn oorsprong in Zweden en richt zich vanaf het begin op het praktische en comfort van de schoenen. De schoenen zijn gemaakt van natuurlijke materialen en zorgen ervoor dat je voeten kunnen ademen terwijl je ze aan hebt. Het ontwerp is erin geslaagd om niet alleen een hoog draagcomfort te hebben, ze zijn ook mooi om te zien. En dat is toch ook wel erg fijn voor de vrouw van nu!

Onderhoudt je SKONA MARIE schoenen

Om jaren plezier van je schoenen te houden en te kunnen blijven genieten van hun comfort en uiterlijk zijn er een paar dingen relevant. Natuurlijke materialen zoals leer, kun je het beste regelmatig behandelen of insmeren met een geschikt leervet. Hooguit 1 keer per maand. Natuurlijk afhankelijk van hoe vaak je deze geweldige schoenen aanhebt. Je zorgt er op deze manier voor dat het leer van de schoenen niet uitdroogt en zo behoudt je de mooie stijl van je schoenen. En het fijne is, dat het lijkt alsof je altijd op nieuwe schoenen loopt door een goedkope en eenvoudige manier.

Trendy schoenen voor de vrouwelijke voet, SKONA MARIE schoenen

De schoenen van Skona Marie zorgen ervoor dat je voeten zich goed en fijn voelen, zelfs na een lange dag ze gedragen te hebben. Skona Marie is uitgegroeid tot een kwalitatief hoogwaardige schoen welke een streling voor het oog is. Lang bestond de Skona Marie collectie uit de bekende slipper. Inmiddels is het assortiment zo uitgebreid dat er voor alle gelegenheden een mooie stijlvolle schoen te verkrijgen is. Het merk is een perfecte keuze voor diegenen die een meer casual stijl willen op het werk of thuis, maar dan met het comfort van een pantoffel!

Online bij Footway SKONA MARIE schoenen

Skona Marie schoenen kun je goedkoop online kopen bij Footway. Een breed assortiment van kleuren, modellen en maten zorgen ervoor dat je altijd wel wat vindt. Maar wees gerust als je bij het assortiment van Skona Marie niet de juiste geliefde schoen kunt vinden. We hebben een enorm uitgebreid assortiment bij Footway. Mooie sportieve schoenen, nette schoenen, schoenen voor warme voeten en nog veel meer... kijk op onze website en winkel makkelijk online door ons assortiment voor de geschikte schoen voor een betaalbare prijs! Na bestelling worden ze snel geleverd uit ons eigen magazijn en worden ze snel bij je bezorgd.

Siena
KORTING
Fleur White
EEN PAAR OVER
Push Black
EEN PAAR OVER
Acton Beige
EEN PAAR OVER
Geena Gold
EEN PAAR OVER
Elle Black
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Ella Black
EEN PAAR OVER
Step Black
EEN PAAR OVER
Julia Marin
EEN PAAR OVER
Shell Green
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Indu White
EEN PAAR OVER
Hanna Grey
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Henna Red
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 3

121 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK