Sneaker boots

34 zoekresultaten

Sneaker boots – een nieuw mode fenomeen

Sneaker laarzen zijn snel op weg om de gewone laarzen en laarsjes in te halen in populariteit. De reden hiervoor is het sportieve en toch moderne uiterlijk van deze laarzen wat je huidige garderobe een nieuwe frisse impuls geeft. Maar er zijn ook een aantal praktische redenen waarom juist deze sportieve laarsjes zo snel zo populair geworden zijn. Door het lichte materiaal waarvan deze laarsjes worden gemaakt zijn ze een perfect alternatief voor de meer traditionele leren laarsjes. En omdat deze schoenen in zoveel modellen, kleuren en prints verkrijgbaar zijn kan je ze naar bijna alle gelegenheden, feestjes of bijeenkomsten makkelijk aantrekken.

Sneaker boots – een stijl voor alle stijlen

Omdat je sneakerlaarsjes lekker kan combineren met skinny jeans en leggings is deze schoen in zeer korte tijd zeer populair geworden. Vooral jongens hebben deze trend ontdekt maar ook voor stoere meiden hebben wij genoeg mooie modellen om uit te kiezen. Bij ons kan je kiezen uit laarsjes met een hoge of lage wreef, met of zonder venters. De keuze is aan jou!Match een paar sportieve laarzen met een strakke spijkerbroek voor een coole look. Of voor de perfecte Bohemian look kan je deze laarsjes combineren met een korte jurk.

Sneaker boots - een hippe variant van de klassieke gymschoen

Bijna iedereen heeft wel een paar gymschoenen in de kast liggen of bij de deur staan. Maar welke schoenen trek je aan als het buiten regent of koud is. Dan heb je aan je gewone gymschoenen net niet genoeg. Maar met een paar sneakerlaarsjes maakt het eigenlijk niet uit wat voor een weer het die dag is.De meningen waren nog wel eens verdeeld over het design van deze schoen toen ze net werden geïntroduceerd. Waarom niet gewoon een echte laars dragen? Echter, toen Nike zijn eigen variant van deze schoenen ging ontwerpen duurde het niet lang voordat andere merken zoals Converse, Vans, Creative Recreation en New Balance gedurende de laatste seizoenen hun eigen ontwerpen introduceerde. Tegenwoordig zijn de meeste het eens dat deze trend een blijvertje is. Onze klanten bij Footway houden van hun gymschoenen en ze houden van hun laarzen. Waarom zouden we dan niet het beste van beide combineren?

Sneaker boots bij Footway – snel in huis

Bij Footway vind je een groot assortiment met een breed aanbod aan sneakerlaarsjes voor ieder moment van de dag. Honderden modellen van merken zoals Hummel, Viking, Tommy Hillfiger en G-Star Raw hebben ervoor gezorgd dat deze schoenen zijn uitgegroeid tot een trend.Bestel vandaag eenvoudig je nieuwe sportieve laarsjes, je hebt ze snel in huis. Dat is Footway!.

EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 1

34 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK