Wandelschoenen

745 zoekresultaten

Wandelschoenen – oefening baart kunst

Wie op zoek is naar een rustige en toch effectieve manier om in vorm te komen komt al snel uit bij wandelen. Onderzoek heeft uitgewezen dat 60% van alle Nederlanders te weinig beweegt. Echter, een half uurtje wandelen per dag geeft al snel resultaat.

Meer wandelen – geen probleem met de juiste wandelschoenen

Wandelen is de perfecte lichaamsbeweging. Sinds de mens uit de grot kwam en zich verder begon te ontwikkelen is het menselijk lichaam niet meer veranderd Onze levenswijze en de wereld om ons heen wel. En niet altijd ten goede.De wereld om ons heen is ingericht voor de zittende mens. We zitten achter ons bureau, in de auto, in de trein en thuis op de bank. Een groot deel van onze lichaamsbeweging is verloren gegaan vanwege de efficiency van onze eigen technologie. En ook thuis zitten we vaker en langer op de bank met onze smartphones. Deze ontwikkelingen worden op dit moment gezien als een serieuze bedreiging voor de volksgezondheid.

De oplossing voor een zittend bestaan – een paar wandelschoenen!

We hoeven ons echt niet dagelijks in het zweet te werken. Voor een snelle verandering naar een gezondere levensstijl is beter eten en een dagelijkse wandeling van 30 minuten al voldoende.Je kan rustig beginnen met een half uurtje per dag en het hierbij houden. Maar je kan het tempo ook verhogen met bijvoorbeeld Power Walking of Nordic Walking. Hiermee worden meer spieren gebruikt en verbruik je ook meer calorieën.Maar zoals al gezegd; 30 minuten wandelen per dag gecombineerd met de juiste eetgewoontes zorgen voor een betere levensstijl. Wandelen is de perfecte training voor een gezond hart en bloedvaten, versterkt het geheugen, heeft een gunstige invloed op je darmwerking en helpt tegen overgewicht en diabetes.

Begin met wandelen – maar wel in de juiste wandelschoenen

Met het juiste paar wandelschoenen zijn je dagelijkse wandelingen de meest effectieve manier om goed voor jezelf te zorgen. Aangetoond is dat een goed paar wandelschoenen ervoor kan zorgen dat je dagelijkse wandeling iets wordt waar je al snel niet meer zonder kan, en dat het dus niet alleen bij goede voornemens zal blijven.Maar een goed paar wandelschoenen kan je ook meenemen op vakantie tijdens het verkennen van al die leuke wereldsteden, de dagelijkse wandeling naar kantoor, een lange dag winkelen of gewoon zomaar; omdat ze lekker zitten.Ben je enthousiast om te gaan wandelen? Goed zo! Zoek je nieuwe wandelenschoenen uit in ons grote assortiment en dankzij onze snelle levering kan je in mum van tijd aan het wandelen gaan. Footway - Eenvoudig winkelen, snelle levering.

Terracruise Tarmac
FEW LEFT
Terracruise Black
FEW LEFT
Pagina 1 van 13

745 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK