Soft Comfort, Schoenen

125 zoekresultaten

Voor de comfort aan je voeten SOFT COMFORT schoenen

De schoenen van Soft Comfort zijn ontwikkeld door het Zweedse bedrijf Ericson Saether. Het bedrijf heeft ruime ervaring in het produceren van schoenen. De doelstelling van hen is een stijlvolle en comfortabele schoen te ontwikkelen voor de actieve vrouw. Hoe vervelend is het na een dag lopen je bij thuiskomst je je schoenen het liefst in de hoek wilt gooien en ze voorlopig niet meer wilt aantrekken. Dat wilde Soft Comfort voorkomen en dat is ze gelukt ook! Je voelt na uren nog steeds de juiste comfort voor je voeten en dat ook in een modern jasje. Uiterst geschikt voor de actieve vrouw welke ook van de laatste trends houdt.

Verzorgtips voor je SOFT COMFORT schoenen

Echt leer zorgt voor een stevig en duurzame schoen, waarmee als je de juiste zorg ervoor draagt, je er jarenlang plezier van beleefd! Het is belangrijk om je schoenen regelmatig schoon te maken, het is vaak voldoende om de vlekken te verwijderen met een vochtige schone doek. Vervolgens smeer je ze in met een leer vet om zo het leer de hydrateren en te voorkomen dat het uitdroogt. Het is aan te raden na het dragen de schoenen in de open lucht te laten drogen en ze zo nu en dan af te wisselen met een ander paar.

SOFT COMFORT schoenen zijn een genot voor je voeten

Soft Comfort schoenen zijn licht van gewicht en anatomisch ontworpen door middel van de inlegzolen om je voeten zo comfortabel te laten voelen. De meeste modellen zijn gemaakt van echt leder. Ook zijn er modellen van andere stoffen. Met een paar Soft Comfort schoenen aan je voeten, zie je er goedgekleed en stijlvol uit. En loop je er ook nog eens heerlijk bij. Het comfort doet zeker niet af aan het mooie uiterlijk van de schoenen! Soft Comfort schoenen draag je tijdens elke gelegenheid. Dit betekent dat het een schoen is als je stijlvol en comfortabel op het feest wilt verschijnen, of bijvoorbeeld gewoon naar je werk gaat.

Online bij Footway SOFT COMFORT schoenen voor haar

Zowel laarzen, pumps, sandalen en schoenen hebben we in ons Soft Comfort assortiment. Schoenen met verschillende patronen en kleuren, zoals wit, zwart en bruin. Schoenen welke gedragen kunnen worden tijdens de warme zomerdagen of koude winterdagen en waarbij je toch comfortabel en iets moois aan je voeten wilt. Wij hebben deze en nog veel meer merken in ons assortiment en allemaal voor een lage prijs.

Posts about Soft Comfort
A
Anitra -
Show more posts
Dorela Black
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 3

125 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK