Springyard Schoenen Online

5 zoekresultaten

SPRINGYARD is de therapie voor je schoen

Springyard is een Zweeds merk van schoenenaccessoires. Kleurrijke veters, poetsborstels, laarshouders, schoenlepels, schoen grip houders en nog veel meer. Springyard biedt een uitgebreide collectie van accessoires die jouw schoenen in topconditie houden. Zo kun jij jarenlang blijven genieten van jouw favoriete paar schoenen dankzij Springyard!Spring Yard Shoe Therapy is een unieke, milieuvriendelijke premium middel. Het behoudt de hoogste kwaliteit van de schoen. Spring Yards is verdeeld in vier stappen; reinigen, verzorgen en beschermen / vernieuwen. Elke stap bevat de zorgvuldig geselecteerde producten die specifiek ontworpen zijn om schoon te maken, te verzorgen en de schoenen te beschermen en te verfrissen van binnen. Het is nog nooit aangenamer geweest om de schoenen een langere levensduur te geven geweest!

Inlegzolen van SPRINGYARD

De inlegzolen van Springyard zijn zeer functioneel ontwikkeld en voor elke voet is er een model te vinden. De inlegzolen hebben verschillenden typen en zijn te verdelen in vier groepen; ondersteuning, comfort , warm en fris. Elke groep bestaat uit de zorgvuldig geselecteerde zolen en inlegzolen die speciaal zijn ontworpen ter ondersteuning , comfort, warm en om op te frissen. Een waar genot voor je voeten!

SPRINGYARD en hun visie

Door veel kennis om te doen en te verbeteren heeft Springyard een groot inzicht van welke producten waar geschikt voor zijn. De ambitie van Springyard is dan ook, het trotseren van het slechte weer, de seizoenen en duisternis in bossen, land en de stad. Springyard vindt dat wanneer hun product de Scandinavische winter aankan, het elke winter waar dan ook ter wereld aankan. En of ze daar gelijk in hebben. Al hun kennis zit in hun lijn en daarmee zorg je er zelf voor dat jouw schoen de mooie geliefde schoen blijft.

SPRINGYARD is online te koop bij Footway

Elke schoen heeft verzorging nodig en je wilt natuurlijk alleen maar de beste verzorging voor jouw mooie schoen. Daarom biedt Footway de collectie schoenproducten aan van Springyard. Elk materiaal en elke verzorgende stap is te zetten met deze collectie. En als je opzoek bent naar een zool om jouw schoen compleet te maken en heerlijk comfortabel te laten zitten, dan hebben wij deze ook van Springyard in ons uitgebreide assortiment. Diverse Springyard producten om je schoenen te onderhouden en te verzorgen, snel geleverd uit ons eigen magazijn en snel bij je thuis. Vergeet dus niet bij een mooi paar merkschoenen van Footway ook een bijpassende verzorging set te bestellen van Springyard, om zo jaren plezier te behouden en elke dag de uitstraling te hebben van een nieuwe schoen!

Pagina 1 van 1

5 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK