Sthlm Dg Schoenen Online

14 zoekresultaten

Gave schoenen van STHLM DG

Het merk STHLM DG heeft veel designers die voor het merk ontwerpen en de kans is dus groot dat je iets in jouw smaak kunt vinden. Er zijn gave party pumps te vinden voor een avondje uit, coole boots als je van een stoere look houdt of een paar comfortabele schoenen die je elke dag kunt dragen. STHLM DG heeft het allemaal in het assortiment.

STHLM DG – Unieke en tijdloze schoenen

STHLM DG is een merk met meerdere designers en staat voor tijdloos, cool Scandinavisch design met handwerk en mooie materialen in de focus. Deze richtlijnen, in combinatie met grote kennis en creatieve idee zorgt voor unieke schoenen met een vleugje Scandinavisch design. Als je dit aanspreekt dan is het absoluut de moeite waard om het assortiment eens te bekijken. Er is veel moois te vinden waar je uit kunt kiezen.

STHLM DG -schoenen voor alle gelegenheden

Als het zonnetje schijnt en het buiten weer warmer wordt, dan krijg je meestal zin om je jurkjes en rokje uit de kast te trekken. In het assortiment van STHLM DG kun je mooie zomerschoenen met kurkplateau vinden die er ontzettend leuk bij zullen staan. Maar je kunt ook een paar mooie rode pumps vinden voor onder je Kerstoutfit of een paar stoere, klassieke boots die met vrijwel alles kunt combineren. Waar je ook naar op zoek bent, STHLM DG heeft het voor je. Let wel altijd op van welk materiaal je STHLM DG schoenen gemaakt zijn, zodat je ze op de juiste manier kunt verzorgen. Ze blijven dan veel langer mooi en gaan langer mee.

STHLM DG -schoenen online bij Footway

Bij Footway kun je veel verschillende merken en veel mooie modellen schoenen vinden. We hebben schoenen voor elke smaak en stijl en voor zowel mannen, vrouwen als kinderen in ons assortiment. Hier kun je veel mooie modellen vinden van STHLM DG, die je kunt combineren met verschillende kledingstijlen en outfits. Hou je van een stoere, klassieke of nette stijl? Dan kun je zeker een paar vinden dat bij je in de smaak valt. Hou je meer van een vrolijke of casual look? Ook dan hebben we genoeg modellen om uit te kiezen. Winkel wanneer je wil, lekker vanuit thuis, bij Footway.

Wedge
KORTING
898463-03
EEN PAAR OVER
641022-07
EEN PAAR OVER
Ballerina
KORTING
718912-07
KORTING
829014-07
KORTING
718100-07
KORTING
718912-07
KORTING
Wedge
KORTING
Platau
KORTING
Plattform
KORTING
Koopjeshoek
Pagina 1 van 1

14 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK