Stonz, Schoenen

9 zoekresultaten

Stonz

Als je een natuurliefhebber bent dan wil je je interesse natuurlijk graag delen met je kinderen. Wat is er leuker dan wandelen in de buitenlucht met de kleintjes? Dat is samen zijn én herinneringen voor de rest van hun leven creëren!

Om van de natuur te kunnen genieten hebben kinderen de juiste bescherming en de juiste schoenen nodig – net zoals volwassenen. Ze hebben eigenlijk zelfs betere bescherming nodig. Dit was waar Lisa Wall aan dacht toen ze in 2004 Stonz oprichtte. Gebaseerd op haar visie maken ze schoen die kleine voetjes comfortabel en veilig beschermen tijdens al hun avonturen.

Wat maakt Stonz beter dan de rest?

Bij Stonz ligt de focus op beschermende en comfortabele schoenen voor de kleintjes en ze hebben het alles tot in het kleinste detail bestudeerd, om uit te vinden wat het meest geschikt is voor hun voetjes. Al deze kennis hebben ze vervolgens gebruikt om hun collecties te creëren.

Het team van Stonz werkt voortdurend aan nieuwe innovatieve ideeën en technieken om kinderen zo comfortabel en blij mogelijk te maken tijdens het buitenspelen of op avontuur in de natuur gaan. Ze hebben ook slimme wanten zonder duimen. Waarom? Omdat kinderen hun duimpjes niet gebruiken wanneer ze buiten spelen in de kou. Ze hebben bovendien regenlaarzen van hoge kwaliteit gemaakt van flexibel, natuurlijk rubber van en nog veel meer. Dit is een merk dat voortdurend werkt om ervoor te zorgen dat kinderen blij en tevreden zijn – met droge voetjes.

De enorme schoenencollectie van Stonz Bij Stonz vind je een groot aanbod aan schoenen voor alle situaties en weersomstandigheden, plus slimme wanten om de handjes warm en knus te houden. Bij Stonz kun je kiezen uit:

Infant Booties – Comfortabele en knusse babyschoentjes voor herfst, winter en lente.

Toddler Booties – Comfortabele kleuterschoenen geschikt voor herfst, winter en lente.

Infant Mittz – 100% waterdichte wanten die de kleinste handjes warm houden.

Youth Mittz - 100% waterdichte wanten voor kinderen.

Rain Boots – Regenlaarzen gemaakt van 100% natuurrubber met een fijne katoenen voering.

Winter Scout Boots – Stevige en lichte schoenen die beschermen tegen de kou.

Winter Trek Boots – Slipvaste en lichte schoenen, perfect voor wandelingen, en beschermen ook bij echt lage temperaturen.

Bootie Linerz – Voering die in alle Stonz Booties past, voor extra warmte.

Rain Boot Linerz – Voering die in alle regenlaarzen past en de voeten extra warm houdt wanneer het regent.

Pagina 1 van 1

9 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK